cinek937 0 Opublikowano 10 Listopada 2007 Od kiedy pojawiają się fajerwerki w super marketach? Ostatnio napisałem emaila do kauflandu ale nie odpisali :roll: wie ktoś moze jak w innych?P.S.Witam wszystkich! nowy jestem :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 10 Listopada 2007 W biedronce są od 17 grudnia, w leclercu zdaje się gazetka z fajerwerkami wychodzi 13 grudnia. Tak więc w środku grudnia powinny być.Pozdrawiam i witam na forum Cytuj
Fear 0 Opublikowano 10 Listopada 2007 zdawało mi się, ze już na forum cinek jest, ok może mi się przywidziało . Witam na forum a fajerwerki będą od połowy grudnia tj. 15-17 grudnia powinny się pojawiać w sklepach Cytuj
Marian 0 Opublikowano 10 Listopada 2007 W zeszłym roku 17 grudnia pojawiły się w Auchan, Real, Tesco, Billa (dawniej MiniMal) Tak jak ostatnio, tak i w tym roku wrzucę kilka dni wcześniej skany/foty gazetek w/w Hipermarketów Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Listopada 2007 To zależy od hipermarketu róznie wystawiają fajerwerki, ale myślę, że można się już ich spodziewać koło 20 grudnia a już po świętach na pewno. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 10 Listopada 2007 W auchanie fajerwerki są już 4 grudnia co roku , ale po wysokich cenach.W 2 tygodniu zaczynają się promocję.Zależy od miasta i sklepu. Cytuj
adam 0 Opublikowano 10 Listopada 2007 na jednym ze szczecinskich straganow fajerwerki sa caly rok duy wybor.niskie ceny, :mrgreen: Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam mojego imiennika:p"Cinka" to tak w biedronce beda od 17 grudnia bodajze, a w lidlu od 27:pW marketach powinny byc w drugiej polowie grudnia lub wczesniej;P Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 11 Listopada 2007 ale w tym roku swieta przypadaja 25, 26 a w te dni lidl jest zamkniety, czyli fajerwerki beda od 27.Zawsze tak bylo ze byly one odrazu po swietach. :razz: Cytuj
witus 0 Opublikowano 11 Listopada 2007 Lidl 27? zawsze było 22 albo 23 i tak będzie zapewne Właśnie wyjąłem gazetkę z roku 2006 i jest napisane, że fajerwerki miały być dostępne od czwartku 28 grudnia. Pewnie w tym roku będzie podobnie Cytuj
Ma?y 0 Opublikowano 12 Listopada 2007 ale w tym roku swieta przypadaja 25, 26 a w te dni lidl jest zamkniety, czyli fajerwerki beda od 27.Zawsze tak bylo ze byly one odrazu po swietach. :razz: to rok temu przypadały inaczej ? Cytuj
kamil 0 Opublikowano 12 Listopada 2007 U mnie w Geant są tak od 3 grudnia, ale ceny to lepiej nie wspominać tak drogo :shock: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 12 Listopada 2007 W Geant ? ciekawe jak ja Real kupił Geanta wiec w tym roku juz nie będzie :twisted: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Listopada 2007 W Geant ? ciekawe jak ja Real kupił Geanta wiec w tym roku juz nie będzie :twisted: No właśnie teraz Real jest i wszystko może się zmienić. Więc nie ma co przewidywać. Cytuj
cinek937 0 Autor Opublikowano 12 Listopada 2007 pisałem maila do kaufland, odpisali ze Uprzejmie informuję, że fajerwerki będą dostępne w sprzedaży w grudniu. Niestety nie znamy jeszcze dokładnego terminu. [/code] Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Listopada 2007 w eurocashu są od 19 listopada i pamiętam ze w kauflandzie są od 16 :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi