GADZIU 0 Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam wszystkich, Jestem nowym forumowiczem. Moje pytanie dotyczy pokazu pirotechnicznego umiejscowionego w centralnie w okręgu o średnicy ok 30-40 m,Wokół publiczność. Czy fale telefonów kom. nie zakłócą sygnałów przy odpalaniu zdalnym ładunków ? Czy lepiej analogowo ,,po kablu,,? Dziękuję za odp. znawców tematu. Robię taki pokaz i chciałbym się upewnić. Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 20 Lutego 2016 Żaden system pirotechniczny amatorski czy profesjonalny nie pracuje na częstotliwości telefonii komórkowej Cytuj
0 PyroTech 0 Opublikowano 20 Maja 2016 Tak jak napisał wyżej kolega, telefony komórkowe nie zakłócą pracy działania systemów pirotechnicznych. Cytuj
0 cavasss 0 Opublikowano 23 Maja 2016 to daje promień 15 -20 metrów to chyba tylko sceniczna pozostaje Cytuj
0 PyroTech 0 Opublikowano 24 Maja 2016 Trafne spostrzeżenie, regularny pokaz mógłby się źle skończyć Cytuj
Pytanie
GADZIU 0
Witam wszystkich,
Jestem nowym forumowiczem.
Moje pytanie dotyczy pokazu pirotechnicznego umiejscowionego w centralnie w okręgu o średnicy ok 30-40 m,Wokół publiczność.
Czy fale telefonów kom. nie zakłócą sygnałów przy odpalaniu zdalnym ładunków ? Czy lepiej analogowo ,,po kablu,,?
Dziękuję za odp. znawców tematu.
Robię taki pokaz i chciałbym się
upewnić.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi