Skocz do zawartości
  • 0

dobór komórki

Pytanie

Opublikowano

witam was, mam nadzieję, że mi pomożecie... gdy temat zostanie rozwiązany prosze o usunięce aby nie gracił na forum... lecz dopóki ktoś mi nie pomorze, niech zostanie...
a teraz mój problem:
chce sobie kupić komórke, "troche" kasy "dostałem" [przyczyny etc. są mało ważne...], większość wydałem na kamere cyfrową... zostało mi jeszcze z 200 zł, chce sobie za to sprawić nowy tel. prosze was, abyście tutaj dawali jakieś propozycje "tanich" ale dobrych kom. raczej stawiam na SE, a jak chodzi o model to rozglądam się za K508/K500i cena raczej do 200zł bo tyle mi zostało...
PS. nie chce postów typu "zostaw na fajerwerki etc." bo na fajerwerki mam odłożone pieniądze...

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

K300i to trup , tak samo jak k700i.
K310i ma bluetootch , a k300i nie.
Przy takiej kwocie brałbym k700i.

• 0
Opublikowano
kupić tego SE K300i czy sobie odpuścić?

Kupuj, sam mam od sierpnia 2005 roku i jestem bardzo zadowolony :wink:
  • 0
Gość Felix
Opublikowano

Fear :roll: nie dziwota że nie mogłeś znaleźć to nie jest telefon zabawka :D
Moja mama ma K310i ;) wziąłem do ręki i zaraz cały przeszukałem :mrgreen:
Fear uzbieraj se na K610i

• 0
Opublikowano

Felix, SE mówi, że jest to super ekstra telefon multimedialny... mi chodzi oto, ze w K300i mam wszystko na tacy, wchodze tu i gotowe, a zanim dźwięki w K310i znalazłem to 5 mnut minęło...

• 0
Gość Felix
Opublikowano

przecież SE ma tak jak nokia często są podobne funkcje (menadżer plików) ja miałem wcześniej telefony 3 nokie a teraz mam SE i nie czytałem instrukcji

• 0
Opublikowano

ano właśnie, ten SE nie ma menedżera plików :roll:
Witus, a pamięci się nie da jakoś w tym K300i powiększyć?

• 0
Opublikowano
... a pamięci się nie da jakoś w tym K300i powiększyć?

Nie da się , nie ma takiego sposobu , telefon nie obsługuję kart pamięci.
  • 0
Opublikowano
ano właśnie, ten SE nie ma menedżera plików :roll:
Witus, a pamięci się nie da jakoś w tym K300i powiększyć?

Niestety nie da się jej powiększyć, choć po necie krążą czasem informacje jakoby można było to zrobić, no ale na pewno nie jest to łatwe.

Felix - a powiedz mi kto czyta instrukcje telefonu, aby korzystać tylko z podstawowych funkcji :razz:
  • 0
Opublikowano

powiekszyc pamiec hmm... dac sie da ale niestety malo wiec jest to nie oplacalne ;)

• 0
Opublikowano

Ciekawa historia tego telefonu :wink:
Ja dalej proponuję k700i.

• 0
Opublikowano
K300i to trup , tak samo jak k700i.
K310i ma bluetootch , a k300i nie.
Przy takiej kwocie brałbym k700i.

K310i nie ma bluetotcha jak nie wiesz to nie pisz,po co piszesz jak nie masz pojęcia?
K300,310 nie maja bluetootcha tylko mają irde.
  • 0
Opublikowano

Eee tam, telefon pewnie zza granicy, na dodatek nie masz ładowarki i innych dodatków :/ Lepiej kupić nowy telefon, albo dość młody, aby wszystko było - ładowarka, kabel i inne rzeczy :)
  • 0
Opublikowano

słuchajcie, trafiła mi się "okazja" kumpel ma do sprzedania Nokie 6070 nówke, chyba ją kupie... 200zł za nówke to widze, źe nie tak dużo... co o tym sądzicie?

• 0
Opublikowano

Hmm, moim zdaniem funkcje ma dobre, ale za te pieniądze bardziej opłaca się kupić K300i - parametrami są zbliżone, ale Nokia ma zaledwie 3,2 mb pamięci :| Nawet jednej piosenki nie wrzucisz. Na K300i masz 12 mb, a na nieco droższym K700i jest 41 mb :wink:

• 0
Opublikowano

Ja bym brał.
Telefon nowszy , lepszy wyświetlacz.
Dostępna pamięć (MB) 3,2 MB, cała 16 MB

• 0
Opublikowano

ej, a jak by od niego kupić i potem w komisie zamienić 6070 za SE W200i? wtedy rodzice mi dołożą (obiecali) jak by co. Dobry pomysł?

• 0
Opublikowano

Tylko, ze wtedy rodzice musieli by ci dolozyc ponad 100 zl, ale jesli tak to bierz ta opcje:P
P.S najpierw w komisie sie spytaj czy jest taka mozliwosc

• 0
Opublikowano
ej, a jak by od niego kupić i potem w komisie zamienić 6070 za SE W200i? wtedy rodzice mi dołożą (obiecali) jak by co. Dobry pomysł?

To jest bardzo dobry pomysł, o ile jesteś pewien że taka wymiana wchodzi w grę :wink:
Brat ma W200i i powiem krótko - telefon fenomenalny. Niska cena, multum możliwości, w tym świetny tryb Walkman (możesz przykładowo włączyć telefon wyłącznie jako MP3), slot na kartę, spory wyświetlacz i fajny design.
  • 0
Opublikowano

No ja tam mam k510i i powiem tyle,że jest on bardz podobny do w200i ale nie ma karty pamięci a w200i ma i jest specjalny do muzyki.Heh wczoraj mój kuzyn przywiózł z Londynu w810i i mówi że to stary złom że 300 zł i go masz pewnie w Londynie :D a tak apropo tych telefonów to tej nokii bym nie brał bo to jest szajs i na dodatek możesz jeszcze stracić na tym interesie bo 3.2 mb pamięci nie cieszy :P

• 0
Opublikowano

Jak dla mnie złom.Wole coś normalnego :P

• 0
Opublikowano

czyli jakiego? czemu złom?

miał ktoś takie klawisze dotykowe?

edit:
heh nie mogę się zdecydować miedzy E380 a Z510

kto pomoże? :razz:

• 0
Opublikowano

kupuje dziś K300i, raczej oczywiście... dobry wybór?