Skocz do zawartości
  • 0

dobór komórki

Pytanie

Opublikowano

witam was, mam nadzieję, że mi pomożecie... gdy temat zostanie rozwiązany prosze o usunięce aby nie gracił na forum... lecz dopóki ktoś mi nie pomorze, niech zostanie...
a teraz mój problem:
chce sobie kupić komórke, "troche" kasy "dostałem" [przyczyny etc. są mało ważne...], większość wydałem na kamere cyfrową... zostało mi jeszcze z 200 zł, chce sobie za to sprawić nowy tel. prosze was, abyście tutaj dawali jakieś propozycje "tanich" ale dobrych kom. raczej stawiam na SE, a jak chodzi o model to rozglądam się za K508/K500i cena raczej do 200zł bo tyle mi zostało...
PS. nie chce postów typu "zostaw na fajerwerki etc." bo na fajerwerki mam odłożone pieniądze...

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja głosuję na 6300 mam ją od 3 lat i żadnych uszkodzeń ani naprawy. Nie ma ona tylu bajerów co SE ale telefon to telefon.

• 0
Opublikowano

SE W810i jest super

• 0
Opublikowano

Mpiwowski a mozesz podac ile on kosztuje i jaki ma aparat?? Bo na allegro nie moge znalesc. Z gory dzieki :wink:

• 0
Opublikowano

Zakładając , że Twój budżet to około 450zł , to mogę polecić :

-K850i
-W880i
-P990i(za 500zł dostaniesz w świetnym stanie)

A z Noki - n73 - świetna wytrzymałość , dobry aparat , mistrzowskie filmy i praktycznie same zalety , a do tego masa modyfikacji(system operacyjny)...
Lub też n80 - lepszy wygląd i ogromna rozdzielczość wyświetlacza.

Jeżeli tylko te co napisałeś , to co wymieniłeś , to bierz 6300 bez zastanowienia - mała , zgrabna , funckjonalna i wytrzymała...

• 0
Opublikowano

a co sadzisz o se w810i? duzo osob go chwali :?:

• 0
Opublikowano
a co sadzisz o se w810i? duzo osob go chwali :?:

W810i jest dobry do słuchania muzyki(w końcu seria Walkman) , poza tym żadna rewelacja(najprościej mówiąc , "odpicowany k750i").
2mpx nie robi żadnego wrażenia tak samo jak filmy w rozdzielczości CIF(352 x 288) lub nawet QCIF(144x176) , 10-15fps.
Kolejna wada to brak osłony aparatu , co dla osób aktywnych jest tragedią.
Czasy jego świetności dawno już minęły.
Dlatego Nokia n73(bądź ME) jest teraz najlepszym wyborem , szczególnie w tej kwocie otrzymasz naprawdę świetny sprzęt(możliwość rejestracji filmów w VGA 30fps !) , pozbawiony w/w wad , na którym odtworzysz wiele formatów filmów(instalacja playerów).
  • 0
Opublikowano

Chyba wybiore nokie 6300 bardzo stylowa spoko aparat i 16 mln kolorow moj kolega ma
i nie narzeka a cena tez nie taka spora

• 0
Opublikowano

Również polecam Nokię 6300 - moi rodzice mają te komórki i spisują się świetnie.

• 0
Opublikowano

mój tata ma 6300 ładne zdjęcia robi i się nie niszczy

• 0
Opublikowano

A może N73 (music edition) :?:

N73 RLZ :P

• 0
Opublikowano

jak dla mnie to za brzydki z wygladu 6300 zgrabniejsza a zreszta o duzo drozsza jest nokia n73
  • 0
Opublikowano

jak dla mnie to za brzydki z wygladu 6300 zgrabniejsza a zreszta o duzo drozsza jest nokia n73

Eeee tam 6300 jest to taki damski telefon a N73 jest męska :twisted:
No i jest o 2 nieba lepsza :wink: