pirotechinc 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cześć wszystkim Potrzebuję piosenki/utworu pod pokaz weselny na ok. 4 minuty, bo ja sam nie mam pomysłu. Wklejajcie wszystkie propozycje jakie mogły by się nadać pod pokaz, może być muzyka klasyczna jak i nowe utwory pop. Wybiorę najlepszą propozycję. Pokaz będzie wykonywała firma Demony ognia
0 firawerkoman 7 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Było trzeba pisać że pokaz po starej znajomości będzie Poobserwuję temat i coś wymyślimy... Coś tam dołożę do scenariusza
0 pirotechinc 0 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hue, dzięki Jakub Ale najgorzej że nie mam piosenki, najlepiej żeby była taka powodująca ciary na plecach w połączeniu z fajerwerkami od firawerkomana
0 pirotechinc 0 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Piosenki wybrane Piraci z Karaibów - Up is down i He is a Pirate.
Pytanie
pirotechinc 0
Cześć wszystkim
Potrzebuję piosenki/utworu pod pokaz weselny na ok. 4 minuty, bo ja sam nie mam pomysłu.
Wklejajcie wszystkie propozycje jakie mogły by się nadać pod pokaz, może być muzyka klasyczna jak i nowe utwory pop. Wybiorę najlepszą propozycję.
Pokaz będzie wykonywała firma Demony ognia
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi