blubencjusz 1 Opublikowano 9 Maja 2016 Witam W roku 2016 postawiłem na większe kostki , mniej ale mocniej Zakupy zacząłem już wcześnie bo na styczniowej wyprzedaży w sklepie BF. Jak widać mamy jedną dobrą setkę(Achilles) , świetna cracklingowa Samum od Triplexa , ładna 49 The Legend i dwie 50mm wyrzutnie od Piromaxa. Z ostatniego sylwestra zostało trochę zabawek: Czy będą kolejne zakupy? -zobaczymy :xmas_w00t: Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 9 Maja 2016 Świetne zakupy, TXB400 zrobi miazgę na niebie, na 100% będziesz z niej zadowolony. Achilles, co tu dużo mówić, legenda i mega okazja. Trochę dziwię się z wyboru kostek 50mm od Piromaxa bo po doświadczeniach forumowiczów widać, że wypadły dość cienko lecz na wyprzedaży można było się pokusić. Jak dla mnie mógłbyś pomyśleć o jakiejś fajnej kątówce, było by to jakieś urozmaicenie bo kostek w układzie I masz pod dostatkiem, do kilka paczek petard, może jakiś moździerz 2" i zestaw jak marzenie. Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam Przedstawiam cały komplet fajerwerków który zakupiłem w tym roku na sylwestra. Mam trochę rzeczy do zabawy jak i lepsze kostki , spodziewam się mega udanego strzelania. Wszystkie kostki zostaną nagrane i udostępnione na forum. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki wyprzedaży kupiłeś nieprawdopodobnie tanio kapitalne wyrzutnie.Z tego co liczę wartość twojego stuffu przekracza 1000zł.Czyli jest super. Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Achilles i Legend, ojoj bardzo grubo! Efektu w Twoim zestawieniu nie braknie, sam chciałbym wejść w posiadanie owych baterii. Bardzo konkretny stuff! Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki , wiecie sam się jaram tym Udało się tanio trafić takie cacka , w następnym roku też poluje na wyprzedażach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi