sQbaniec 10 Opublikowano 9 Maja 2016 Cześć. Oto pierwsza część moich zakupów na ten rok. Zakupy na wyprzedaży na BF. W planach pokaz z dwóch stref + finałowa po środku. Wszelka pomoc mile widziana. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 9 Maja 2016 Zapowiada się świetny pokaz, dziwi mnie jedynie wybór tylu produktów Jorge, dla wielu osób to już nie to samo. Zakup dwóch tych samych kostek według mnie zatrze lekkie niedomaganie Jorge. Kątówki Triplexa miodne, na pewno zrobią niezłe show. Masz jeszcze wiele czasu do przygotowaniu pokazu lecz pamiętaj o niestabilności JW31, można zrobić niezła przerwę w pokazie, a z takim arsenałem szkoda by było. Czekamy na więcej ! Mój 700 post !! Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 10 Maja 2016 Naprawdę konkretne kosteczki, aż miło na te cudeńka popatrzeć. Też jestem zdziwiony jak poprzednik tak dużą ilością wyrzutni od Jorge które w ubiegłym roku znacznie się pogorszyło. Możliwe iż sentyment no ale wybrałeś jedne z najlepszych od Jorge. Oczywiście klasyk samum który zrobi siekę na niebie i ogromna kątówka od triplexa TXB885. Nic tylko pozazdrościć i życzyć udanego pokazu! Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Czas na małą aktualizacje Doszło kilka pozycji. Czekam jeszcze na paczke z PiroPolska z Czervenem i BSFI Pokaz tradycyjnie na loncie Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 29 Grudnia 2016 No nie. Palety trzyma w domu :xmas_laugh: No ale co na nich Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kolejny fantastyczny stuff na forum.Kapitalne wyrzutnie które robią pogrom na niebie.Bardzo podoba mi się twoja realizacja. Mam prośbę do ciebie,daj zdjęcie jak to połączysz.Chciałbym zobaczyć jak to wygląda,bo sam zbieram się od kilku lat na połączenie kostek i może w przyszłym połączę Cytuj
Bartekpirotechnik 0 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Same kostki nic do zabawy? ładnie i konkretnie szkoda tylko że nie ma nic do zabawy :xmas_sad: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Co za konkrety.Całość fantastycznie się prezentuje.To twój kolejny świetny stuff,bo kojarzę,że i w tamtym roku miałeś dużo konkretów Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Fantastyczny stuff, bedzie piękny pokazik aż się filmu doczekać nie mogę. Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Film z pokazu już jest. Nie do końca wyszło tak jak chciałem... pojawiła sie dwie dziury ... jedna chyba aż 15-20sekundowa. Ale pokaz jak zawsze na plus Tradycyjnie filmik z quadrocoptera Cytuj
Paskuda88 1 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pokaz bardzo fajny, w sumie nawet oryginalny bo rzadko kto robi taki rodzaj puszczania kostek. Połączenie kostek od 4minuty najbardziej mi się podobało Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 1 Lutego 2017 Pokaz bardzo fajny, było z dwóch stref i piękny finał od 4,00 min. Szkoda tylko tej 1 długiej przerwy, ale i tak gratuluje pokazu Co to było na samym końcu ? Cytuj
maksiu432 0 Opublikowano 3 Lutego 2017 Taaa świetny pokaz Ogólnie brawo za wykonanie, kawał dobrej roboty : ) Inwentaryzacja pomników przyrody Warszawa Stojaki na ulotki Poznań Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi