Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Pokaz Sztucznych Ogni "Perunowy Kwiat" - Wianki w Warszawie - 23.06.2007Okazja - Najkrótsza noc w roku - tzw. WiankiMiejsce - Wisła w Warszawie na wysokości Nowego MiastaGodzina - tuż przed północąWykonawca - Firma GOLDREGENDługość pokazu - ok. 15 minutLink do obejrzenia na YouTube (część I) - http://pl.youtube.com/watch?v=ZmPbt555Gb0----------------------------------(cześć II) - http://pl.youtube.com/watch?v=oWKO4Xr3lew---------------------------------(część III) - http://pl.youtube.com/watch?v=y4dbmDC2NmY---------------------------------(część IV) - http://pl.youtube.com/watch?v=K4Dtp0hxNdQKomentarz - Nie będę się rozpisywał bo pokaz był po prostuniesamowity. Nigdy nie widziałem tylu pięknych fajerwerków na raz.Te wszystkie komety, wachlarze, palmy, peonie, wierzby i kwiaty tworzyłypiękne efekty. Ale największe wrażenie zrobiły na mnie bombyeksplodujące tuż nad wodą. Jeszcze nigdy takich wodnych bomb nie widziałem.Było to coś niesamowitego. Słowami nie da się opisać tego całego pokazu.Film też nie odzwierciedla tego co było w rzeczywistości. To po prostutrzeba było zobaczyć na żywo!Moja ocena - zdecydowanie 10/10 !Zachęcam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 9/10Pokaz piękny , filmik w dobrej jakości (problemy z ostrością).Piękne komety i...jeden wielki grom i deszcz iskier na niebie.Wyjątkowo mi się ten pokaz spodobał !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 super pokaz, szkoda że nie byłem....tylko...czemu dopiero teraz wrzucasz? również 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 To ja również dam 9/10 :mrgreen: Piękny pokazik teraz tylko pozostaje nam czekać aż wróci mpiwowski i pokaże film z pokazu który jest u niego :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Mi się też bardzo spodobał. Piękne efekty i szelki :mrgreen: moja ocena 9/10 czekamy na kolejne części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 super pokaz, szkoda że nie byłem....tylko...czemu dopiero teraz wrzucasz? również 9/10 Daje dopiero teraz bo jakoś tak wcześniej nie miałem czasu Musiałem jeszcze podzielić ten filmik i takie tam.I ciesze się, że podoba Wam się filmik i oczywiście pokaz.Następne częsci będą jeszcze bardziej ekscytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 WOW. Kolejne części zrobiły na mnie jeszcze większe wrażenie. na raz leciało nawet kilkanaście szelek. Pokaz ogólnie super bardzo kolorowy. Co tu dużo mówić.11/10 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Wianki w Warszawie i Krakowie to chyba największe widowiska pirotechniczne w Polsce. Widać że był na to gigantyczny budżet, bo niebo cały czas było rozświetlone. Szczególnie podobał mi się w ostatniej części efekt złotego deszczu. Piękny pokaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Bardzo ładny pokaz. Ogólnie rzecz biorąc Goldregen odwalił kawał dobrej roboty - świetne zastosowanie różnorodnych wyrzutni, ładne i przede wszystkim duże szelki w tym chryzantemy, komety, potężne kwiaty i szelki waterfall, które bardzo długo utrzymują się na niebie. Jedyne do czego bym się przyczepił, to nieco mała różnorodność kolorów i kształtów - przeważały wymienione chryzantemy i kwiaty Moja ocena to 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 No piękne wszystkie części , piękny pokazik no i jak napisał witus nie było aż tak kolorowo i złoty deszcz też bardzo ładny szkoda że nie byłem na tym pokazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Może się w przyszłym roku wybiorę na te wianki to się spotkamy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi