kubek 0 Opublikowano 27 Stycznia 2007 najwiekszy chuk daja achtungi ale.......................................................................................................najlepsza chyba jest mozdzierz Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 27 Stycznia 2007 najwiekszy chuk,najlepsza chyba jest mozdzierz Tyle,że moździeż to nie petarda :???: :shock: :roll: Cytuj
kubanczyk93 0 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Najlepszy jest achtung z hesti i korsarka no i jeszcze big tigery(te petardy mają największy huk) Cytuj
Albsup 0 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja polecam k0204 Hestii i jednostrzałowe k0203. Spory huk dają, ale i bezpieczne są . Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja polecam big corsair,super piccollo(jorge piccollo to,to samo),window maker :mrgreen: :mrgreen: te petardy są tanie a dobre:D Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja lubie widowmakery. Dla mnie huk jest mało ważny. Lubie petardy wieloefektowe. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 15 Lutego 2007 Najlepiej kupic mega piratke smieszka jest tania a huk ma bardzo dobry :mrgreen: POLECAM Cytuj
Rafa? 0 Opublikowano 18 Marca 2007 najlepsze petardy to są te co im lont wystaje,jak dynamit :mrgreen: Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 18 Marca 2007 Dużo jest petard na lont. Wyjaśnij o jakie Tobie chodzi. Dla mnie są najlepsze: piratki, mega piratki, srebrna piratka, szoki, sharki. Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 25 Marca 2007 Dla mnie najlepsza jest Korsarka SuperPower.Za 18zł masz 36 petardek o mocy achtunga :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ja nie miałem, ale dam ci film, który może trochę przybliży ci efekt http://video.google.pl/videoplay?docid=-16...works+explosion Cytuj
ad10 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 najlepszy jest ogon smoka :lol: :grin:Nie przesadzaj z używaniem emot-ikonek w poście... ~ witus Cytuj
K.K. 0 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Najlepsze petardy moim zdaniem:-Wszystkie Achtungi-Big Tiger-K0204-FP8-Piratka z hestii-Szok Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 2 Czerwca 2007 wedlug mnie najlepszymi petardami sa:ahtungpiratkajajo dinozaura Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 3 Czerwca 2007 A wg. mnie Achtungi, Big Tiger i Bomba powietrzna z SP Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 3 Czerwca 2007 A wg. mnie ten temat idealnie nadaje sie do nabijania postów :razz: Achtung Rlz , Mega Jumbo 2 pozycja , a potem cała reszta... Cytuj
witus 0 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Wszyscy robicie błąd pisząc skrót "wg." - głównie chodzi tu o tą kropkę Jeżeli dany wyraz kończy się na literę, która jest ostatnia w skrócie kropki nie piszemy. Tak jest na przykład z numer - piszemy po prostu nr :smile: Czyli skrót według powinniście pisać "wg" :smile: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 28 Lipca 2007 polecam 3 strzalowe z hestii2 efekty z hestiimega jumbo z komety wszystkie mi sie podobają nie wiem jak wam Cytuj
Albsup 0 Opublikowano 16 Września 2007 Najlepsze imo są petardy z hestii, k0203, k0204, nawet piccolo nie są złe na jakąś małą okazję, te wieloefektowe k0202 też nie są złe, a i huknięcie mają porządne, poza tym super są wielostrzałówki k0203. Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 18 Października 2007 Achtungi(Hestia), Big Tiger(Tropic), k204 - Pirat(Jrge), p1000 - Pirat(Śmieszek), Mega Jumbo(Tropic), Ogon Smoka(Jorge) :mrgreen: i Airbomb (Super power) Cytuj
bedziu 0 Opublikowano 19 Października 2007 bardzo lubie petardy mocne dajace duzy huk i siłe . z tych duzych chyba których nazwy tu padły nie uzywałem tylko mega jumbo.k0212 juz robi awanture,duzy achtung z hesti jest chyba lepiej wykonany i mocniejszy;myslałem ze jest najgłosniejsza amatorska petarda ogolniedostepna na naszym rynku do czasu...kiedys był taki okres ze z kumplami strzelalismy big tigerami i kazdy znas kupił kilkanascie takich,ja jeszce kupiłem petardykosztujace 2zł(chyba 3 lata temu) w sklepie chemicznym który zaopatrywał sie w dragonie,zreszta petardki sa jeszce na ich stronce(takie czerwone z grubym lontem). powiem wam ze petardka strasznie niepozorna ale tigery na ich tle wypadaly bardzo blado; smiem twierdzic ze te czerwone petardy dają mocniej niz duze achtungi z hestii i jak juz napisałem 2zl sztuka, rok wczesniej w tym sklepie były k0212 po 1,60 1 sztuka ale była to chyba partia jescze z roku poprzedniego z tad ta cena.orientuje sie ktos czy dragon ma w ofercie te czerwone petardy na gruby lont?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi