Gość Statek Opublikowano 28 Grudnia 2005 a tak poza tematem to ten twuj zestaw jest niezły sam bym wzioł pare zeczy z niego a ty masz tylko rakiety czy lądowe tez masz 8) ? Cytuj
Gość Statek Opublikowano 28 Grudnia 2005 kandziu no co ty co zes tyle nakupił tzn achtungów mogłes se kupic tez duze tak jak ja:P:P (huk nie z tej ziemi) zreszta te małe tez:) a pozatym to co kupiłes i ile wydałes? Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 28 Grudnia 2005 ja strzelam k0204 wydaja mi sie dość głośne i nie drogie i narazie najmocniejsze które ja mam to własnie k0204 , chcę kupić jeszcze jakieś mocniejsze , ale zeby też nie były za drogie co sądzicie o takich k0206?? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja mam 40 K0204 są najlepsze i tanie 12 sztuk kosztuje 2.49 Cytuj
ondziszonek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2005 W tamtym roku, w hurtowni TROPIC kupiłem K0204 w pudełku 50 sztuk za 6,50! Tanie i dobre petardki Cytuj
Gość Statek Opublikowano 28 Grudnia 2005 ja i tak wole swoje achtungi chodz z tych małych to mam rosarze tez dobre:PP: Cytuj
Dominik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Wczoraj kupiłem paczkę KO204 12 sztuk za 2zł. Wystrzeliłem jedną to włączył się alarm w samochodzie który stał jakieś 4-5m od petardy. Cytuj
Dominik 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie, to są zwykłe średniaki. Oto one: http://jorge.pl/showprod.php?cat=2&subcat=1&prod=14Sam się zdziwiłem gdy usłyszałem jak głośno strzelają. Cytuj
Saek 1 Opublikowano 29 Grudnia 2005 A ja dzisiaj zakupiłem paczke(6 sztuk) CKM. http://jorge.home.pl/prodimg/JCA5.JPGZobaczymy co to będzie bo niesłyszałem żeby ktoś o nich mówił. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 No właśnie co to jest ten CKM.Cały czas się zastanawiam i szukam , ale nigdzie o tym nie pisze.Może ktoś by coś napisał... Cytuj
witus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 No właśnie co to jest ten CKM.Cały czas się zastanawiam i szukam , ale nigdzie o tym nie pisze.Może ktoś by coś napisał... Petarda a cóż innego Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Żepetarda towiem , ale mnie chodzi o efekt :arrow: :arrow: Cytuj
witus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 CKM a ja myslalem ze to jest takie pismo 8) :lol: A jest takie xP Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 A ja myślałem , że to karabin(ciężki karabin maszynowy) :lol: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 CKM to pewnie jakiś karabinek.Sama nazwa wskazuje :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
master_boss 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Z takich petard do 1 zł najlepszą petardą jest korsarek. U mnie kosztuje 30 gr. sztuka i mimo niepozornego wyglądu jest naprawde głośny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi