MaxDamageDA 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 http://maxdamage.republika.pl/achtung.jpgMoj zestawik Cytuj
witus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 http://maxdamage.republika.pl/achtung.jpgMoj zestawik O boże... nie lepiej kupić rakiety albo wyrzutnie? Niż jakiś huk... Cytuj
MaxDamageDA 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Rakiety i wyrzutnie maja wszyscy wokol, a ja lubie moc, nie swiatelka. Cytuj
Jorge Team 0 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Rozumiem: kupić trochę petard hukowych, ale bez rakiet, wyrzutni itp. pokaz jest niezbyt. Co to za przyjemność słuchać tylko huku. Dla mnie żadna. Cytuj
Marian 0 Opublikowano 30 Grudnia 2005 pewno na sylwka rakiety i jakaś wyżutnia musi być a potem reszta Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 1 Stycznia 2006 A co to ma do rzeczy ?Spoko - też lubie hukowe a ty witus mieszaksz na odludziu? Bo ja nie i widze co mają inni to poco ja mam dokupowywać dużo bydła jest i tyle ale klorowe też kupie. Troche przesadził z tymi petardami -.- za dużo je kupiłeś rooofl potem będziesz żałował że nie wypaliłeś Cytuj
witus 0 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Odludzie miasta ;] Tam mieszkam wczoraj w pobliżu mnie waliły tyllko 4 osoby Cytuj
Saek 1 Opublikowano 1 Stycznia 2006 A więc do tematu:CKM to nie jest pojedynczu huk ale jak sam nazwa wskazuje tak krótka seria strzałów jakieś 10. Każdy strzał o sile może KO201. Ale efekt fajny.Bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiły KO208 Jorge. Najlepiej detonować między 2 blokami :o). Wydaje się że to jest klasa mniejszego achtunga.Miałem równiez Big Tiger'a. Chyba ciut głośniej dawał od tej KO208 i troszke niższym basem. Cytuj
Picia 0 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Powiedzcie mi ile waży 'Big Tiger". Bo te moje coś strasznie lekkie są. Boję się że to wyjebka Chodziaż wszędzie napisy "Tropic" i wygląda jak ten z ich strony. Też miałem z tym problem po porównaniu sharki były cięższe i były mocniejsze, porównując shark u mnie kosztuje 1zł a Big Tiger 6zł, lepszy jest shark ;] [ Dodano: 2006-01-02, 13:03 ]A co sądziecie o JC028, dobry jest??!!Duzo wiekszy od achtunga Cytuj
saper 0 Opublikowano 15 Listopada 2006 Uwas big tigery są po 6zł :shock: a ja byłem w hurtowni i kupiłem paczkę {5} za 14zł czyli wychdzi po 2.80zł za sztukę Cytuj
mantis 433 Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja wogóle nie odpalam petard od drachy. Wszystko zapalniczką i nie mam problemów. Tak też wam polecam robić, a nie kaleczyć czy draska odpadnie, nie odpadnie. Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 16 Listopada 2006 Najlepsze petardy hukowe to achtungi, tropiki i oczywiście szeregowce ( jak kto woli karabinki), dlatego że są tanie i dobre. Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 16 Listopada 2006 korsarka ma durza siłe i jest mocniejsza od niekturych achtungów Cytuj
pirofan 0 Opublikowano 17 Listopada 2006 nie wiem jak Wy, ale ja b.lubie PICCOLO Z TROPICa :smile: -- solidny produkt Cytuj
corni1991 0 Opublikowano 18 Listopada 2006 Ja 2 dni temu byłem w hurtowni i nakupowałem pikolaków , szkoda ze nie było nic lepszego Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 22 Listopada 2006 Sharki są wypasiste, niestety odpalałem tylko 1 . Myślałem że to będzie jakieś ciche gó.., a jednak bardzo fajna petardka. Cytuj
Saek 1 Opublikowano 22 Listopada 2006 A dlaczego Jorge jakoś w ofercie nie ma nic większego niż KO204 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Listopada 2006 A właśnie, że ma: Explosive VI, Explosive VII, Sharki, FP6, FP8, Ogon Smoka, karabinki 100/200. Cytuj
Saek 1 Opublikowano 23 Listopada 2006 No właśnie FP6 i FP8 mieli w ofercie na swojej stronie w zeszłym roku a teraz nie widze. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 23 Listopada 2006 Mogli by ci z Jorge wrzucić na stronkę petardy FP3 - Decybele !! Mają głośny huk i rozwalają butelki po szampanie !! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Listopada 2006 FP6 i FP8 mieli w ofercie na swojej stronie w zeszłym roku a teraz nie widze Ale tylko na stronie, bo w cenniku nadal są za 3,50zł i 5,21zł 6 szt. Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 23 Listopada 2006 a co sadzicie o duzym achtungu z firmy tropic ten co ma 18 cm dlugosci? Cytuj
saper 0 Opublikowano 23 Listopada 2006 a co sadzicie o duzym achtungu z firmy tropic ten co ma 18 cm dlugosci? Jadę dziewiątego grudnia do hurtowni tropica i już przez telefon zamówiłem jedną paczkę dużych achtungów. Cytuj
Saek 1 Opublikowano 24 Listopada 2006 To nic że ma 18 cm długości. Część tej długości to pusty rulon tekturowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi