Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CKM to petarda która kosztuje 9,80 zł

Opublikowano

Rakiety i wyrzutnie maja wszyscy wokol, a ja lubie moc, nie swiatelka.

Opublikowano

Rozumiem: kupić trochę petard hukowych, ale bez rakiet, wyrzutni itp. pokaz jest niezbyt. Co to za przyjemność słuchać tylko huku. Dla mnie żadna.

Opublikowano

pewno na sylwka rakiety i jakaś wyżutnia musi być a potem reszta

Opublikowano

A co to ma do rzeczy ?
Spoko - też lubie hukowe a ty witus mieszaksz na odludziu? Bo ja nie i widze co mają inni to poco ja mam dokupowywać dużo bydła jest i tyle ale klorowe też kupie.
Troche przesadził z tymi petardami -.- za dużo je kupiłeś rooofl potem będziesz żałował że nie wypaliłeś :D

Opublikowano

Odludzie miasta ;] Tam mieszkam wczoraj w pobliżu mnie waliły tyllko 4 osoby

Opublikowano

A więc do tematu:
CKM to nie jest pojedynczu huk ale jak sam nazwa wskazuje tak krótka seria strzałów jakieś 10. Każdy strzał o sile może KO201. Ale efekt fajny.
Bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiły KO208 Jorge. Najlepiej detonować między 2 blokami :o).
Wydaje się że to jest klasa mniejszego achtunga.
Miałem równiez Big Tiger'a. Chyba ciut głośniej dawał od tej KO208 i troszke niższym basem.

Opublikowano
Powiedzcie mi ile waży 'Big Tiger". Bo te moje coś strasznie lekkie są. Boję się że to wyjebka :( Chodziaż wszędzie napisy "Tropic" i wygląda jak ten z ich strony.

Też miałem z tym problem po porównaniu sharki były cięższe i były mocniejsze, porównując shark u mnie kosztuje 1zł a Big Tiger 6zł, lepszy jest shark ;]

[ Dodano: 2006-01-02, 13:03 ]
A co sądziecie o JC028, dobry jest??!!
Duzo wiekszy od achtunga
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Uwas big tigery są po 6zł :shock: a ja byłem w hurtowni i kupiłem paczkę {5} za 14zł czyli wychdzi po 2.80zł za sztukę :cool:

Opublikowano

Ja wogóle nie odpalam petard od drachy. Wszystko zapalniczką i nie mam problemów. Tak też wam polecam robić, a nie kaleczyć czy draska odpadnie, nie odpadnie.

Opublikowano

Najlepsze petardy hukowe to achtungi, tropiki i oczywiście szeregowce ( jak kto woli karabinki), dlatego że są tanie i dobre.

Opublikowano

korsarka ma durza siłe i jest mocniejsza od niekturych achtungów

Opublikowano

nie wiem jak Wy, ale ja b.lubie PICCOLO Z TROPICa :smile: -- solidny produkt

Opublikowano

Ja 2 dni temu byłem w hurtowni i nakupowałem pikolaków :D , szkoda ze nie było nic lepszego

Opublikowano

Sharki są wypasiste, niestety odpalałem tylko 1 :(. Myślałem że to będzie jakieś ciche gó.., a jednak bardzo fajna petardka.

Opublikowano

A dlaczego Jorge jakoś w ofercie nie ma nic większego niż KO204

Opublikowano

A właśnie, że ma: Explosive VI, Explosive VII, Sharki, FP6, FP8, Ogon Smoka, karabinki 100/200.

Opublikowano

No właśnie FP6 i FP8 mieli w ofercie na swojej stronie w zeszłym roku a teraz nie widze.

Opublikowano

Mogli by ci z Jorge wrzucić na stronkę petardy FP3 - Decybele !! Mają głośny huk i rozwalają butelki po szampanie !!

Opublikowano
FP6 i FP8 mieli w ofercie na swojej stronie w zeszłym roku a teraz nie widze
Ale tylko na stronie, bo w cenniku nadal są za 3,50zł i 5,21zł 6 szt.
Opublikowano

a co sadzicie o duzym achtungu z firmy tropic ten co ma 18 cm dlugosci?

Opublikowano
a co sadzicie o duzym achtungu z firmy tropic ten co ma 18 cm dlugosci?

Jadę dziewiątego grudnia do hurtowni tropica i już przez telefon zamówiłem jedną paczkę dużych achtungów.
Opublikowano

To nic że ma 18 cm długości. Część tej długości to pusty rulon tekturowy.