Prawdziwy pirotechnik 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 potrzebuje waszej pomocy chodzi mi o konkretne wyrzutnie itp. strona to wasz wybór chodzi mi o cały stuff konkretnie lepsze kostki , rakiety (bez moździerzy) miałem z nim wypadek i to ostry dlatego już nie odpalam ale ok z góry dziękuje , cześć i siema elo Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Cześć, może określ nieco dokładniej co i za ile byś chciał, bo to jest takie wybieranie na ślepo I też lepiej by było gdybyś poczekał do sylwestra gdy będą promocje i zapewne większy asortyment niż mają sklepy teraz, na tą chwile mogę Ci pilecić, fajerwerkimarket, fajerwerkilider, big fun tak średnio bo asortyment średniawy a ceny bez promocji bez szału, poczekaj do sezonu a napewno się obłowisz w lepszy asortyment niż gdybyś kupował teraz Pozdrawiam. Cytuj
Prawdziwy pirotechnik 0 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 narazie to tylko takie plany a zamawiać bede tak 16/17 grudzien a chodzi mi o wyrzutnie i rakiety no kurde jakies konkretne jak perfect czy cos Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jak chcesz petardy to tylko Crezy Monster, 859 super cracker masz linka: http://piropolska.pl/pl/27-petardy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi