Pyroman123 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam Forumowiczów. Dostałem takie petardy od znajomego, mógłby mi ktoś odpowiedzieć co to za petardy i ile są warte? Z góry dziękuje. 1. 2. Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 1. Cipolla Mini 5g 2. BV2002 4,5g Jedna i druga petarda warta po okolo 3-5zł edit : przy tych cipollach jak odpalasz to uwazaj zeby nie zetrzeć siarki bo mialem przypadki że na 10 petard 4 nie odpaliły wlasnie dlatego że siarka sie wykruszyła. Cytuj
0 Pyroman123 0 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dziękuje panowie za odpowiedź. Orientujecie się może kto by chciał je kupić? Posiadam po 20-30 sztuk każdej, cenę możemy dogadać. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dziękuje panowie za odpowiedź. Orientujecie się może kto by chciał je kupić? Posiadam po 20-30 sztuk każdej, cenę możemy dogadać. Zrób temat w dziale bazar, może ktoś się skusi Na dwóch forach lepiej odrazu napisz. Nie polecam wystawiania na allegro Cytuj
Pytanie
Pyroman123 0
Witam Forumowiczów.
Dostałem takie petardy od znajomego, mógłby mi ktoś odpowiedzieć co to za petardy i ile są warte?
Z góry dziękuje.
1.
2.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi