vista64 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam. W tym roku chce sobie zakupić następujące wyrzutnie czy warte są swojej ceny i jakości ?: 1. JW418 Achilles 2. PMB49E Dragon 3. YHW009 Song Co byście polecili od siebie ?? Cytuj
0 blubencjusz 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 1. JW418 Achilles - mam ją pierwszy raz w tym roku , z opinii można wywnioskować że to jedna z najlepszych 100's - warta swojej ceny (oczywiście w granicach rozsądku) 2. PMB49E Dragon - miałem z tej serii PMB49G w tamtym roku i jakość bdb w stosunku do ceny 3. YHW009 Song - no to jest klasyk , każdy entuzjasta pirotechniki amatorskiej powinien ją "mieć" chociaż raz , polecam !! Cytuj
0 Gość martinator5608 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 1. JW418 Achilles - mam ją pierwszy raz w tym roku , z opinii można wywnioskować że to jedna z najlepszych 100's - warta swojej ceny (oczywiście w granicach rozsądku) 2. PMB49E Dragon - miałem z tej serii PMB49G w tamtym roku i jakość bdb w stosunku do ceny 3. YHW009 Song - no to jest klasyk , każdy entuzjasta pirotechniki amatorskiej powinien ją "mieć" chociaż raz , polecam !! Też mam Achillesa ale czy to nie było tak że zależy na jaką kostkę sie trafi? Chodzi mi o rok produkcji, że efekty sie popsuły itp.. Cytuj
0 vista64 0 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Chce sobie zakupić te kostki od MajsterD12. Tylko chyba na razie go nie ma od kilku dni na forum, a co powiecie o tym użytkowniku jeśli chodzi o uczciwość ??? Cytuj
0 Gość martinator5608 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Chce sobie zakupić te kostki od MajsterD12. Tylko chyba na razie go nie ma od kilku dni na forum, a co powiecie o tym użytkowniku jeśli chodzi o uczciwość ??? Uczciwy na 100% , spokojnie możesz u niego kupować Cytuj
0 MANIAK 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ale songa to szukaj tylko bez CE, bo te z CE to już nie to samo co kiedyś U Majstra śmiało możesz kupować. Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ale songa to szukaj tylko bez CE, bo te z CE to już nie to samo co kiedyś U Majstra śmiało możesz kupować. z Achillesem to samo ja w ubiegłym roku cudem trafiłem na wersje z 2012 bez CE , kostka prezentowała się znakomicie ale obecnie jeżeli miałbym kupować drugi raz zastanowiłbym się bo straszna kicha się z niego zrobiła i lepszym wyborem wg. mnie była by JW415 ew. JW7436 Co do Dragona - efekt adekwatny do ceny a Song - wiadomo, klasyk nic dodać nic ująć Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zerknij na wyrzutnię Txb653. To 150tka 1,2...kupiłem ją kilka dni temu z rabatem 10% i darmową wysyłką na superfajerwerki.pl za 420zł. Z pewnością będzie lepsza od jw418. Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A masz film jak wygląda Achiles z CE ???? niestety nie ale efekty te same tylko ze o połowę rzadsze choć to zależy jeszcze od partii na jaką trafisz Cytuj
0 Paskuda88 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Stary achilles jest bez konkurencyjny bo robił miazgę na niebie, a nowy to już nie to samo i strzela seriami Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Stary achilles jest bez konkurencyjny bo robił miazgę na niebie, a nowy to już nie to samo i strzela seriami mój też ładował seriami mimo że produkcja 2012 tyle że efekty piękne i gęste . nowy achilles wygląda mniej wiecej jak na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=_aV_LFKJwtg dupci nie urywa U mnie tak to się prezentowało 3: 36 https://youtu.be/p7AiXYNbkK8?t=3m36s Cytuj
0 vista64 0 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Interesuje mnie jeszcze to: http://www.pyromoravia.eu/e-shop-ohnostroje-pyrotechnika/kompakty-a-baterie/exclusive-show-czech-detail.html Ale była z tego co pamiętam wersja Polen a nie mogę już znaleźć Cytuj
0 MANIAK 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Interesuje mnie jeszcze to: http://www.pyromoravia.eu/e-shop-ohnostroje-pyrotechnika/kompakty-a-baterie/exclusive-show-czech-detail.html Ale była z tego co pamiętam wersja Polen a nie mogę już znaleźć Napisz do użytkownika forum Cycu on może ci ją znajdzię Cytuj
0 MajsterD12 5 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witaj, Byłem na wczasach - stąd brak aktywności na forum. Jeśli chodzi o kontakt to najlepiej pisać na maila, bo to zawsze sprawdzam i odpisuję w miarę szybko. Kostki których szukasz są u mnie do załatwienia Pozdrawiam Cytuj
0 Mateusz91 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Co znaczy majster do załatwienia? Zawsze chodzi o kasę Cytuj
0 MANIAK 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Co znaczy majster do załatwienia? Zawsze chodzi o kasę Tylko o Kasę, ale to i dobrze Cytuj
0 vista64 0 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 MajsterD12 Dzięki za transakcje i Polecam innym Cytuj
Pytanie
vista64 0
Witam.
W tym roku chce sobie zakupić następujące wyrzutnie czy warte są swojej ceny i jakości ?:
1. JW418 Achilles
2. PMB49E Dragon
3. YHW009 Song
Co byście polecili od siebie ??
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi