Kamil™ 27 Opublikowano 1 Września 2016 Witam wszystkich, Uznałem, że najwyższy czas uzupełnić dział swoim tematem Są pomysły na projekty ale wszystkiego nie zdradzę. Na pewno będzie traca z niecałej rolki QM. Na początek fota czegoś ciężkiego: Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 1 Września 2016 Co to za 2 kloce ...? GC275-100 i GC727-100 od Arki Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 15 Września 2016 Kostki Arki są akurat konkretne jeżeli chodzi o jakość, więc na pewno będziesz z nich zadowolony. Kiedy w planie jakieś następne zakupy? A co do karabinków na QM to poćwicz sobie dużo wcześniej bo tez to przerabiałem i zanim sie dojdzie do perfekcji trzeba troche poćwiczyć Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Kostki Arki są akurat konkretne jeżeli chodzi o jakość, więc na pewno będziesz z nich zadowolony. Kiedy w planie jakieś następne zakupy? A co do karabinków na QM to poćwicz sobie dużo wcześniej bo tez to przerabiałem i zanim sie dojdzie do perfekcji trzeba troche poćwiczyć Długo bez zamówienia nie wytrzymam Może jeszcze w tym miesiącu. Aktualnie jestem na etapie kombinowania, robię próby na mniejszą skalę. Zrezygnowałem z gipsowych petard i postawiłem na hiszpańskie cukierki z racji ich konstrukcji. Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Przedstawiam swoją oficjalną całość. W kupie kartonu i gliny tylko 8,3kg prochu Nie licząc innych zabaweczek ancymonków oczywiście Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 2 Stycznia 2017 o stary to było piękne, masz fotki jak ten karabinek wyglądał ? Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 o stary to było piękne, masz fotki jak ten karabinek wyglądał ? nie mam ale możesz wierzyć mi na słowo że był długi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi