Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zawiązku z tym , że małymi krokami się zbliża sezon sylwestrowy . Moim celem jest stworzenie oferty bazującej na sprawdzonych pozycjach jaki i nowościach .Chciałbym wysłuchać Waszych propozycji, co chcielibyście żeby w mojej ofercie znajdowało się , które wyrzutnie ,rakiety , petardy itp. Fajerwerki , które będę dla was oferował będą w bardzo atrakcyjnych cenach .Wszelkie dodatkowe uwagi mile widziane.

Pozdrawiam Serdecznie KrychFire

Opublikowano

Kostki z salutami typu dum bum :) wezmę od razu ponieważ chodzi mi po głowie mały projekt :)

Gość martinator5608
Opublikowano

Crazy Monstery ale te ze starej parti, topovski udar (firmy Orion), może jakieś petardy od funke i jakieś fajnie kostki z rzadko spotykanymi efektami :)

Opublikowano

Sorbet od Triplexa, shell rockety małe i duże z EuroPyro oraz nowości od Tropica: rakiety FOX ROCKETS, cyrkoblitze oraz pierdółki wszelkiej maści. Dużo się tego pojawiło od Tropica i chciałbym te produkty przetestować :) Jeżeli miałbyś dobre ceny PS5, TB5, Screamy 3s to również wziąłbym kilka paczek :)

Opublikowano

859 szare lub nowe, Crezy roboty/monster, Colur Salute Extra Laut, PS5, TB5,FP5 od funke,Colur salute fenix,Tigier boom,Fp3 od jorge, fp3 small, P2000 Mega piratka, Bomb czerwone i czarne od Klasek, Bum-Bum od Tomaszka, P1000 36 szt od Maxsema :biggrin:

Opublikowano

A ile wynosi twój limit kwotowy?

Opublikowano

A ile wynosi twój limit kwotowy?

Piszcie śmiało co byście chcieli w ofercie , nawet 100sh . Postaram się większość ściągnąć co zostało powyżej wypisane ;)

Opublikowano

To tak:

-Txb653-To 150tka 1,2 na filmikach wygląda kapitalnie,różne efekty,długi czas trwania...z resztą sam ją mam

-Yhw100-Miałem i bardzo mocno mnie zachwyciła,zrobiła pogrom na niebie

-Jw419-miałem i bardzo mi się podobała

-Jw4008-Miałem i to jak dla mnie oczywiście chyba najlepsza 49tka z których miałem,a przetestowałem ich już sporo.

-Txb400-bo jest wyjątkowa

-Txb022/3-Są kuszące sam ich kupię

Txb264-Miałem i szczerze polecam

P7451-Fantastyczna pozycja,efekt na całe niebo

P7604-Super się prezentuje

jw66

jw38

jw39

mniejsze

-seria big bang

-Txb645 jest bardzo ładna

-magma

-amaretto-jak na tą cene to klasyk

-Aurora-piękne palmy aż się zdziwiłem,że są tak rozłożyste

rakiety

Jw25

jw29

petardy

fp3,dum bumy,txp853,P2000

Opublikowano

Dziękuje za powyższe komentarze! Oferty możecie się spodziewać z początkiem października. Temat do zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...