endriu123457 56 Opublikowano 3 Grudnia 2018 2 godziny temu, skowyt1627 napisał: nigdzie alcorów nie ma już a chciałem zamówić ze 2 paczki wiecie czy może się gdzies jeszcze pojawią? zadzwoń do Piromoravii dogadasz się po Polsku z nimi i zapytaj o dostępność wyślą ci bez problemu Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 3 Grudnia 2018 10 godzin temu, Kamil911 napisał: Mam info że ponoć ma byc dostawa ich na PiroPolska. ale kiedy to nie wiem trzeba śledzić ale myślę że do końca grudnia jeszcze powinny być. dzięki za informację 9 godzin temu, endriu123457 napisał: zadzwoń do Piromoravii dogadasz się po Polsku z nimi i zapytaj o dostępność wyślą ci bez problemu dzięki, patrzyłem na ich stronie i nie mają. Będę próbował telefonicznie tak jak mówisz Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Big Svart od Tomaszka, Cobra od producenta PENTAPOLIS, stara wersja rakiet Zombie, szelkowce od Hestii, stare Perfecty od Jorge. Kolejność nie ma znaczenia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi