Skocz do zawartości

fajerwerkiopole.pl / Vitis Fajerwerki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mają tam jakiś cennik, jak tam się kupuje... słyszałem, że ktoś tam kupował, ale jak :?: :shock:

PzDr.

Opublikowano

Przyłączam się do pytania bo też bym pare rzeczy chciał z tamtąd zamówić szczególnie rzymskie ognie ale nie wiem jak :?:

Opublikowano

Trzeba popytać na meila czy by nie dali cennika i czy da się zamawiać przez neta. Wtedy mieli byśmy pierwszy sklep internetowy gdzie można zamawiać produkty Hestii.

Ich meil: vitis@wp.pl

Jak już zamawiać to tylko przez meila lub przez telefon tak jak na gda czy vmaxie, ale nie wiadomo czy wysyłają paczki z fajerwerkami.

Opublikowano

napisałem do nich wczoraj jakoś z rańca i jak narazie mi nie odpisali... chyba nie warto sobie zawracać głowy tą firmą :???:

Opublikowano

Jak piszesz wiadomość do jakiejś firmy w sobotę lub niedziele, to nie dziw się, że nie odpisują, bo po prostu takie firmy "mniej popularne" w sobotę nie pracują :) Na odpowiedź poczekaj do poniedziałku :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

now więc jak wiadomo przysłali mi, że nie praktykują wysyłania cennika i jak już chce coś u nich zamówić to mam podać produkty jakie chce i oni mi podadzą ceny i w ogóle...
to podałem im produkty jakimi jestem zainteresowany i stwierdzili, że przyślą mi cennik:
http://uploader.pl/?d=3E937B181
można kupować detalicznie po cenach hurtowych (przynajmniej mi się tak powiedzieli, ale czy to prawda to okaże się w praktyce)... ceny są bardzo przystępne i chyba w przyszłym roku się u nich zaopatrze... wysyłka wedle własnych życzeń.. powiedzieli, że nie mają podpisanej żadnej umowy z firmą kurierską itp.
pzdr.

ps. normalnie pracowałem nad tym cennikiem kilka tygodni, żeby go dostać i w końcu mi się udało (bo a to żly plik mi przysłali, a to nie chcieli mi przysłać )
najlepiej wejść na stronę hestii i patrzeć na produkty z cennika, bo niektórych nie ma na vitis.pl

Opublikowano

Niektóre produkty są w miarę tanie, np. moździerz za 18zł, ale reszta cenowo podobna jak w Kauflandzie. Gdyby to było rok temu to bym pewnie u nich zamówił, ale ubiegło roczne popisy dużych rakiet mnie zniechęciły. teraz to już tylko Jorge.

Opublikowano

Bardzo fajnie że wreszcie ktoś dał cennik hestii :mrgreen: Bardzo tanio, wysyłka przez neta. Jeżeli jeszcze wysyłają pocztą polską to rysuje się super sklep :grin: Dzięki gorgol za cennik.

Opublikowano

40zł za 12 achtungów to tanio?

Opublikowano

oceniasz ceny po jednym produkcie- PETARDZIE ACHTUNG ? spójrz na ceny circoblitz(które mają podobno ładne efekt) moździerzy, pudeł exlusive ....
pzdr

ps. zmienili właśnie szate graficzną :mrgreen:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ej to w koncu jakie sa tam ceny

Opublikowano

" Miło słyszeć dobre o nas opinie , ale zasadniczo nie prowadzimy sprzedaży
wysyłkowej.
Ew. do klientów , którzy dokonywali u nas zakupów osobiście.
Musimy mieć pewność, że jest Pan osobą pełnoletnią.
0703/12= 65,00
0703/15=90,00
0327=32,00 brak na stanie , ale mamy podobne
0310=150,00
0195B=40,00

Ceny brutto detaliczne.
Koszt wysyłki w zależności od gabarytów i wagi paczki.
Pirotechnikę wozi tylko OPEK

Pozdrawiam serdecznie : Andrzej Pawlak "

Oto e-mail jaki od nich otrzymałem.

Opublikowano

no oczywiscie ze niejestem pelnoletni starzy zawsze ze mna sa a ja wybieram stuff

Opublikowano

co oni odp....ają najpierw mi mówią, że spokojnie moża zamawiać , a teraz .... ;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mi sie wydaje fajna stronka i jescze jak detalicznie tez mozna to sronka super ....
te AUCHTUNGI !! cena jest hurtowa !!! to jest cale pudlo kartonowe a nie tylko jedna paczka to wienc to juz jest inna sprawa .... napszyklad zestawy kartonowe to w kauflandzie cenna jest okolo 80 zloty nie pamientam dokladnie

[ Dodano: 2007-11-28, 23:27 ]
niech ktos napisze czy mam racje ??¿¿¿

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

napisalem przedwczoraj do nich, a dziś rano odpisali mi, że ceny ZOSTAJĄ TAKIE JAK W ZESZŁYM ROKU! Czyli chyba we wszystkich firmach fajerwerki drożeją, a tu nie! napisali że ten cennik co dal go Gorgol jest nadal AKTUALNY.
PJ - mi napisali cos podobnego ale to oznacza ze JEDNAK prowadzą sprzedaż wysyłkową napisali ZASADNICZO ale to nie oznacza ZAWSZE jeszcze napisali ze zalezy od wagi paczki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przesyłka wynosi 30zł, od razu zrezygnowałem :???:

• 8 lat później...
Opublikowano

Witam, polecam zakupy w tym sklepie. Dobre produkty, miła obsługa, dobre ceny. Sklep stacjonarny bardzo duży, mega wybór.

https://fajerwerkiopole.pl/

• mantis zmienił(a) tytuł na fajerwerkiopole.pl / Vitis Fajerwerki