Skocz do zawartości

[DaxleR] Stuff 2016/17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny początek , widzę tegoroczne nowości , gdzie zamawiane TB5 i sharki?

Opublikowano

Świetny początek , widzę tegoroczne nowości , gdzie zamawiane TB5 i sharki?

Dzięki, TB5 oraz Sharki zamawiałem z tej strony : http://pl.ultrasshop.com/

Opublikowano

Najlepsze petardy tego roku, same rarytasy, konkretnie. Ale nie samymi petardami żyje człowiek co wiemy już od dawna, jakie dalsze plany? Masz upatrzone jakieś kosteczki może? W jakiej kwocie planujesz zmknąć swój stuff? Pozdrawiam i zapraszam do siebie ;)

Opublikowano

Najlepsze petardy tego roku, same rarytasy, konkretnie. Ale nie samymi petardami żyje człowiek co wiemy już od dawna, jakie dalsze plany? Masz upatrzone jakieś kosteczki może? W jakiej kwocie planujesz zmknąć swój stuff? Pozdrawiam i zapraszam do siebie ;)

Na początku grudnia zrobię kolejne zamówienie to zapewne dokupię 2-3 kostki jakie tego jeszcze nie wiem :).Kwoty jeszcze nie znam zobaczymy po ostatnim zakupie. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę początek zacząłeś z hukiem i to bardzo porządnym, czekam na dalsze zakupy :) . Teraz tylko jakieś fajne kostki i gitara.

Opublikowano

Na razie cieniutko,same patardy.Dobrze,że chociaż głośne ;)

Opublikowano

Piękne petardy najlepsze tego roku :) fakt cena może dosyć wysoka ale mamy po 20 szt w op. ale funke robi robotę :D Widzę Crezy Roboty ale pewnie wersja s01002 ? Robiłeś test tych Robotów czy są mocne ? lub porównałeś je z dum-bum ? Pozdrawiam :)

Opublikowano

Piękne petardy najlepsze tego roku :) fakt cena może dosyć wysoka ale mamy po 20 szt w op. ale funke robi robotę :D Widzę Crezy Roboty ale pewnie wersja s01002 ? Robiłeś test tych Robotów czy są mocne ? lub porównałeś je z dum-bum ? Pozdrawiam :)

Dzięki za miłe słowa :) Fakt że FP5 od Funke robi robotę kilka dni temu odpaliłem na próbę i byłem mile zaskoczony Huk był naprawdę konkretny :D Co do Robotów to tak mam wersję S01002 jeszcze nie testowałem ale zapewne przetestuję gdzieś na dniach także dam znać :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wspaniałe zakupy! Zaopatrzyłeś się w jedną z najlepszych wyrzutni w cenie około 100 zł (Sorbet), bardzo dobrą baterię hukowych, kilka kostek na rozgrzewkę i hukową ekstraklasę. Widać, że wiesz co dobre. Stuff bardzo mi się podoba, zapraszam do mnie :)

Opublikowano

Dużo,dużo,dużo lepiej.To co uwielbiam i na punkcie czego mam bzika czyli KONKRETY.Sorbet na pewno ci się spodoba :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobra pozycja od triplexa, mowa oczywiście o Sorbecie. Do tego same konkretne petardy. Myślę, że huk jaki spowodujesz tego wyjątkowego dnia zapamiętają wszyscy!