rosom 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam...Mialem ta wyrzutnie ostatniego Sylwestra i musze powiedziec ze fajna byla Co prawda kosztowala 50 zl ale warto bylo Wyrzutnia skladala sie z 25 kolorowych wystrzalow.Polecam Cytuj
wapster 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2004 rosom ma racje... rownierz widzialem ta wyrzutnie"don't worry be happy" naprawde ma super efekty!!! :twisted: rownierz POLECAM Cytuj
Snake 0 Opublikowano 15 Listopada 2004 moze przyblizycie rodzaje efektow i roznorodnosc strzalow? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Listopada 2004 25 dużych , głośnych różnokolorowych strzałów ( czerwonych , zielonych , żółtych , fioletowych i w multi kolorach ) . Wyrzucane w harmoni pojedynczej , pojedynczej jedna za drugą lub podwójnie . Strzały , które wznoszą się na góre lecą do wybuchu w kształcie kuli o kolorze efektu . Cytuj
rosom 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2004 ja pamietam tylko tyle ze mi sie podobala, naprawde efekty byly zadowalajace, az sam sie zdziwilem, ale nie moge dokladniej napisac bo z Wapsterem jush bylismy troszke... :lol: Cytuj
hniv 0 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Hehe może mówicie o wspomnianej przeze mnie wyrzutni Thunder Rain z Jorge-właśnie 25 strzałow, głośne wybuchy... :lol: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Lutego 2005 Tylko , że na hanev masz przysyłke 30 zł do 20 kg :twisted: . Dla takich klientów co zakupią przy 20 kg to faktycznie oplacalna inwestycja . Cytuj
wapster 0 Opublikowano 29 Października 2005 To jest ta co Picia pokazal, moze kupie sobie ja na sylwestra. Bo naprawde warto. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 35 zł :?: :?: to jak ją kupie za 20 zł w tym roku to myśle,że to jest jakaś lepsza wyrzutnia musi być naprawdę rewelacyjna i pewnie lepsza niż na filmie daje filmik http://www.fajerwerki.biz/filmy/JW-20_1.mpeg Cytuj
chris 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Owszem w ekoplaście, wydałem u nich ponad 100 :smile: Miałem brać Borneo, ale powiedzial że Dont worry to najlepsza z wyrzutni w tej klasie... Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dużego czy małego ??owszem ale dont worry leci dłużej na górze masz film Cytuj
witus 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dużego czy małego ??owszem ale dont worry leci dłużej na górze masz film Przykładowo Tyrant ma znacznie lepsze kolory i efekty Duży Thunder Rain jest gorszy od małego Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2006 mniejszy thunder rain jest lepszy. bardziej różnorodne efekty. I kolory daje. [ Dodano: 2007-11-06, 21:14 ]Symbol: JW20Nazwa: JW20 Dont wory be happyOpis: RED PEONY & RED TAIL • WHITE PEONY & WHITE TAIL • BLUE PEONY & BLUE TAIL • SILVER ROTATING & GREEN & THUNDER & GREEN TAIL • CRACKLING STARS & CRACKLING TAILZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1558Film: http://pl.youtube.com/watch?v=Yd-8Nsr95K0Cena hurtowa: 21,30zł Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jeśli ktoś jest z Białegostoku to niech powie za ile można ją kupić bo chciałem kupić sfinxa ale on jest chyba gorszy niż dont worry be happy:) Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jeśli ktoś jest z Białegostoku to niech powie za ile można ją kupić bo chciałem kupić sfinxa ale on jest chyba gorszy niż dont worry be happy:) Ty jesteś gorszy :roll:. Porównaj sobie nawet kaliber idioto. Wszystkie twoje posty są tak żałosne i nie dziw się, że je usuwają. Napiszę to specjalnie dla Ciebie dużymi literami - SFINX JEST STO RAZY LEPSZY OD DON'T WORRY BE HAPPY. Ma większy kaliber, jest droższy, ale ma mniej strzałów.wsniosek taki że Ty zonka zarobiłeś Cytuj
Fear 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ej, no sorry ale innemu się to podoba bardziej a innemu tamto... Dla mnie lepszy jest Don't Worry, duże rozpryski i kolorowy jest, ma te takie zakręcone gwiazdki i krakling, ma wszystko a i cena mniejsza i więcej strzałów... Następnym razem sam się nazwij idiotą a potem się wypowiadaj... Cytuj
michalq 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 dla mnie tez dont worry be happy jest lepszy, i czemu odrazu przezywasz bedzio?. Mama do ciebie mowi kup cole a ty nie bo sok jablkowy jest 100 razy lepszy idiotko?. Kazdy ma swoje upodobania i niezabronisz mu tego ze woli dont worry Cytuj
Dako 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jeśli ktoś jest z Białegostoku to niech powie za ile można ją kupić bo chciałem kupić sfinxa ale on jest chyba gorszy niż dont worry be happy:) Ja jestem z Białegostoku i chyba nigdzie nie jest dostępna ta wyrzutnia u nas to chyba tylko można nabyć przez internet;/ a tak poza tym sfinx według mnie jest lepszy bo ma większy kaliber i ogółem za tą cenę lepszej wyrzutni nie znajdziesz.Chyba że w tesco don't jest;) Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja mam pytanie widziałem 2 filmiki donta:pierwszydrugiZauważyłem że oba filmy sa od mpiwowskiego tylko że on ma 2 konta na youtube. W nastepnym roku chciałem kupić tego pierwszego donta bo drugi to gówno. O co z tym chodzi?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi