firawerkoman 7 Opublikowano 19 Października 2016 Symbol: PXB3714Nazwa: FornaxOpis: Bateria 48 strzałów 30mm Srebrne komety przechodzące w brokatowe korony z zielonym migotaniem, srebrne komety przechodzące w błękitne dalie z zielonym migotaniem, srebrne komety przechodzące w błękitne dalie z białym migotaniemZdjęcie: Film: https://www.youtube.com/watch?v=6lPgP8hvALs Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Wolna wyrzutnia bardziej dla konesera efektów.. najbardziej spodobały mi się w niej brokatowe korony z zielonym migotaniem, faktem jest to że ma konkretny huk ale efekty co niektóre wcale nie wyglądały na 30mm mimo spotęgowanej siły paru pocisków wystrzelonymi seriami pod koniec ale jestem w stanie to zrozumieć wysokość lotu pocisków to aż 60m zdecydowanie za wysoko przez co efekty niektóre były takie hmm.. mało zadowalające mam tu na myśli głównie serie pod koniec. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi