firawerkoman 7 Opublikowano 19 Października 2016 Symbol: PXB3914Nazwa: CraterOpis: Bateria 100 strzałów 25mm Z-Shape Czerwone miny z czerwonymi kometami przechodzące w brokatowe korony, czerwone miny zakończone czerwonymi daliami, czerwone miny i zielone komety przechodzące w brokatowe korony, czerwone miny przechodzące w zielone dalie, czerwone miny przechodzące w błękitne dalieZdjęcie: Film: https://www.youtube.com/watch?v=ZLC_JPflFJg Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Absolutny sztos! To zdecydowanie największy hit mojego sylwestra 2017. Krótka ale z potężnym pierd... uderzeniem Ściana ognia, iskier i cracklingu. Cudo, cudo i jeszcze raz cudo. Wyrzutnia stworzy w pokazie idealny i mocny finał, ale również odpalona osobno wgniata w ziemię. A to tylko kaliber 1" Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nie widziałem jeszcze czegoś takiego w amatorce.Po twoim filmie Bartoszu ta kostka w kolejnym moim stuffie to obowiązek. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Wyrzutnia której śmiało można dać oskara.Czegoś tak pięknego nie widziałem.Kazałem odejść kamerzyście ze 20 metrów dalej by się zmieściło wszystko w obiektywie.Ta cralingowa mina i gigantyczne i piękne rozbryzgi zwłaszcza brokatu bajeczne.Publiczność miałem usytuowaną w rożnych miejscach i odległościach.Ci z około 200 metrów krzyczeli,że się przewróciła takie miała do ziemi efekty...Niewątpliwie jedna z najbardziej dynamicznych wyrzutni w amatorce.Każdy miłośnik pirotechniki musi chociaż raz w życiu ją zobaczyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi