firawerkoman 7 Opublikowano 19 Października 2016 Symbol: PXC201Nazwa: AlternativeOpis: Zestaw połączonych baterii 154 strzały 25/30mm PXC201A - Brokatowe korony, czerwone krzyże, zielone krzyże, srebrne krzyże, migoczące srebrne krzyże, białe migotanie, złote migoczące wierzby z czerwonymi i zielonymi peoniami.PXC201B - Złote palmy i purpurowe peonie, złote palmy i zielone migotanie, czerwone krzyże, złote palmy i błękitne peonie, białe migotanie, zielone krzyże, srebrne korony i zielone peonie, brokatowe korony i chryzantemy.PXC201C - Migoczące krzyże, złote wierzby zakończone czerwonymi gwiazdami, trzeszczące wierzby, błękitne peonie z minami przechodzące w złote migotanie i złote migotanie z purpurowymi peoniami, srebrne komety i trzeszczące miny, błękitne i zielone peonie przechodzące w złote migotanie, trzeszczące wierzby zakończone czerwonymi gwiazdamiPXC201D - Złote palmy zakończone czerwonymi gwiazdami, złote palmy zakończone zielonymi gwiazdami, pomarańczowe komety z białym migotaniem, zielone komety przechodzące w białe migotanie, brokatowe korony, błękitne peonie przechodzące w kolorowe opadające liście, czerwone migotanie z chryzantemami, opadające wierzby przechodzące w białe migotanie i purpurowe dalieZdjęcie: Film: https://www.youtube.com/watch?v=m_RDLs7HD4o Cytuj
ZUNA 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 dla mnie kosmos, efekty jakich w innych bateriach nie widziałem Cytuj
Krystian 2 0 Opublikowano 14 Marca 2018 Witam. Zastanawiam się nad tą wyrzutnią i to w końcu kaliber 20-30mm czy 25-30mm? Cytuj
Krystian 2 0 Opublikowano 14 Marca 2018 Dzięki. Na ich filmie na Youtube jest napisane 20-30mm i to wykluczałoby kupno tej wyrzutni przeze mnie. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Marca 2018 Może kiedyś było 20-30mm a teraz zmienili. Najlepiej to napisać do piromaxa mejla i ci odpowiedzą. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Hmm...generalnie nie spodziewałem się wiele po tej wyrzutni i też wiele nie dostałem jak to w piromaxie bywa ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ wystrzały 30mm wyglądały jak 20mm w supernaucie albo jeszcze słabsze, nawet 1" od pm dawało lepiej... Osobiście nigdy bym nie kupił tej wyrzutni w takiej cenie jaka jest ale na majowej promocji w bshopie rok temu 280zł to nawet nawet, taki zapychacz żeby odpalić przed 00:00 xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi