Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: PXR213
Nazwa: Aplauz
Opis: Zestaw 12 rakiet

Białe migotanie, zielone migotanie, trzeszczenie. czerwona gwiazda z trzeszczenie, zielona gwiazda z trzeszczeniem, kolorowe gwiazdy
Zdjęcie:

326_big.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo fajne rakietki, kupiłem je w Leclercu za 15 zł i w tej cenie naprawdę polecam. Efekty może nie są ogromne, ale za te pieniądze ciężko znaleźć coś lepszego do zabawy :)

• 1 rok później...
Opublikowano

W tamtym roku byłem mega zaskoczony tymi rakietami ale w tym roku efekty wydają się o wiele mniejsze..

Opublikowano

Ja mam 2 paczki z tego roku i paczkę z tamtego aplauzów, po sylwestrze będę mieć porównanie, oby nie były gorsze bo w tej cenie są bezkonkurencyjne

Opublikowano

Faktycznie nowe aplauzy wypadły nieco gorzej jak te z przed roku..

Gość
Opublikowano

Miałem dwie paczki i co ciekawe w obu paczkach po jednej rakiecie był jakiś problem z silnikiem. 

Rakiety leciały może z 5m i spadały na ziemię. 

Opublikowano
Dnia 2.01.2019 o 20:06, pirowariat napisał:

Faktycznie nowe aplauzy wypadły nieco gorzej jak te z przed roku..

A szkoda bo w tamtym roku byłem w szoku jak kupiłem.

Opublikowano

Na szczęście miałem 2 paczki aplauzów z 2017r które jak za tą cene miały przyzwoity efekt na niebie. 

• 1 rok później...
Opublikowano

Super rakietki jak za tą cenę

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mega rakiety, w tej cenie tylko blasty dorównują 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Typowe budżetowe rakiety idealne do zabawy, ale nieszczędzące też dobrego efektu. W swojej kategorii cenowej niezastąpione w stosunku ilości do jakości, moim zdaniem lepsze od Blastów, które tylko efekt cracklingu prezentują na wyższym poziomie od Aplauzów.