firawerkoman 7 Opublikowano 19 Października 2016 Symbol: PXR213Nazwa: AplauzOpis: Zestaw 12 rakiet Białe migotanie, zielone migotanie, trzeszczenie. czerwona gwiazda z trzeszczenie, zielona gwiazda z trzeszczeniem, kolorowe gwiazdyZdjęcie: Cytuj
abuk 30 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Bardzo fajne rakietki, kupiłem je w Leclercu za 15 zł i w tej cenie naprawdę polecam. Efekty może nie są ogromne, ale za te pieniądze ciężko znaleźć coś lepszego do zabawy Cytuj
ZiziWKS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2018 W tamtym roku byłem mega zaskoczony tymi rakietami ale w tym roku efekty wydają się o wiele mniejsze.. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Ja mam 2 paczki z tego roku i paczkę z tamtego aplauzów, po sylwestrze będę mieć porównanie, oby nie były gorsze bo w tej cenie są bezkonkurencyjne Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Faktycznie nowe aplauzy wypadły nieco gorzej jak te z przed roku.. Cytuj
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2019 Miałem dwie paczki i co ciekawe w obu paczkach po jednej rakiecie był jakiś problem z silnikiem. Rakiety leciały może z 5m i spadały na ziemię. Cytuj
ZiziWKS 1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dnia 2.01.2019 o 20:06, pirowariat napisał: Faktycznie nowe aplauzy wypadły nieco gorzej jak te z przed roku.. A szkoda bo w tamtym roku byłem w szoku jak kupiłem. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Na szczęście miałem 2 paczki aplauzów z 2017r które jak za tą cene miały przyzwoity efekt na niebie. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 19 Listopada 2020 Typowe budżetowe rakiety idealne do zabawy, ale nieszczędzące też dobrego efektu. W swojej kategorii cenowej niezastąpione w stosunku ilości do jakości, moim zdaniem lepsze od Blastów, które tylko efekt cracklingu prezentują na wyższym poziomie od Aplauzów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi