Gość Felix Opublikowano 14 Listopada 2007 Symbol: JR12Nazwa: FenixOpis: Zestaw 6 Rakiet mix 6 efektów Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1496Film: - brak -Cena hurtowa: 13,95 złRakiety miałem 2 lata tamu bardzo fajne jak na taką cenę mają ładny rozprysk oraz efekt na niebie , najbardziej podobały mi sie "Kolorowe gwiazdki" Rakiety polecam według mnie są troszkę lepsze od Voo Doomantis@: nazwę fajerwerki, tylko z pierwszą dużą literą w członie Poprawiłem nazwę tematu Cytuj
milan07 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 NA tym forum było mówione że jest to rakieta podobna do voo doo. Także efekt jest na pewno podobny. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ładne efekty, rozpryski wielkością podobne chyba do tych z Perfect. Polecam Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 10 Września 2010 tak są bardzo fajne i mają duże efekty . polecam w zeszłym roku miałem 5 paczek w tym roku też zamierzam kupić Cytuj
SHORT TIME 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Rakiety są bardzo dobre,miałem je na sylwestra 2009/2010.Według mnie były lepsze od voo doo. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dostałem je w gratisie, są nawet niezłe. Rozpryski mają większe niż perfecty czy diablo. Polecam Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Lepsze niż Imagine (pakowane po 3 sztuki) ? Warto je brać za 15 zł z Brico ? Cytuj
SHORT TIME 0 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Lepsze niż Imagine (pakowane po 3 sztuki) ? Warto je brać za 15 zł z Brico ? Myśle, że tak lecz bardziej opłacalne są JR6/JR8 diabolo. Cytuj
Michu909 0 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Bardzo dobre rakietki , ale zgodze sie z kolegą wyżej , bardziej oplacalne sa diabolo jr6/8 Cytuj
dokli 0 Opublikowano 17 Grudnia 2011 No bardziej opłacalne ;d chociaż fenix voo doo i omega z brico sa niezle Cytuj
Montario 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Bardzo ładne Rakiety, rozpryski całkiem spore a kolory też bardzo ładne Rzeczywiście porównywalne do rakietek Voo Doo i godne polecenia Na tego sylwka dorzucam je do mojego stuffu. Lecą na gratis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi