drewniak 19 Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam Tak jak w temacie szukam wyrzutni z bigfuna na finał do 150 złotych . Czekam na propozycje Pozdrawiam Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 20 Listopada 2016 JW6021 Tajfun. To jest wyrzutnia strzelająca seriami, a efekty nałożone na siebie jeszcze bardziej potęgują ich rozmiar. Prócz tego, Tajfun ma bogaty mix efektów, przez co z pewnością znajdziesz w niej coś dla siebie Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 21 Listopada 2016 JW6021 Tajfun. To jest wyrzutnia strzelająca seriami, a efekty nałożone na siebie jeszcze bardziej potęgują ich rozmiar. Prócz tego, Tajfun ma bogaty mix efektów, przez co z pewnością znajdziesz w niej coś dla siebie Również polecam Tajfuna tylko wiesz może na jakiej stronie internetowej jest dostępna szukałem ale nic nie znalazłem natknąłem się na jedną strone ale brak towaru. Cytuj
0 hrappek55 0 Opublikowano 22 Listopada 2016 No ja też nie mogę znaleźć gdzie to może być dostępne. Cytuj
0 drewniak 19 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 No faktycznie nie ma , niestety będę musiał kupić później . Cytuj
Pytanie
drewniak 19
Witam
Tak jak w temacie szukam wyrzutni z bigfuna na finał do 150 złotych .
Czekam na propozycje
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi