michalus22 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Jaką polecili byście mi wyrzutnie za tą cene. Nie chce dużo, moga byc ewentualnie 2. Ps: Witus tylko nie polecaj Black Cata:D Wszystkim to polecasz:D! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Seria Show of Fireworks www.vmax2.pltam masz filmiki poszczególnych wyrzutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Bardzo ładna jest wyrzutnia jw408. Jest tam 49 strzałów o kalibrze 30 mm. Efekt to deszcz crackling plus niebieskie kule przy wylocie pocisku. Wygląda to bardzo efektownie, wiem bo wiedziałem ją na żywo na pokazie Cena hurtowa to jakieś 130 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jw418 achilles.100 strzałów , id=30mm.za 180 dostaniesz ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 polecam JW401, JW402, JW405, JW408, JW45 - wszystkie w cenie około 130zł a efekty mają przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalus22 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 dziękuje za zainteresowanie:) Niedługo zdecyduje co zakupie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 polecam silver spider z komety widzialem jak strzelała na weselu mojej ciotki bardzo duze rozpryski :grin: jest troche drozsza bo kosztuje okolo 200 zł :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michalus22 0
Jaką polecili byście mi wyrzutnie za tą cene. Nie chce dużo, moga byc ewentualnie 2.
Ps: Witus tylko nie polecaj Black Cata:D Wszystkim to polecasz:D!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi