Destruktor 0 Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam Chciałbym się dziś was zapytać która wyrzutnia jest lepsza ? Amaretto od Triplexa czy Arrow od Piromaxa. Arrow Amaretto Arrow plusy : Ilość strzałów, całkiem ładny efekt, cena Amaretto plusy : piękne efekty, cena Arrow minusy : jeden efekt Amaretto minusy : pociski wzbijają się nisko, ilość strzałów Nie wiem którą wybrać, niby ta ma ładne efekt ale druga ma więcej strzałów. Dziękuje za każdą podpowiedź. Pozdrawiam Oczywiście jestem też wdzięczny za podesłanie innych wyrzutni do 30 zł jeśli są lepsze. Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 26 Listopada 2016 Jeżeli podoba Ci się Amaretto, ale ma za mało strzałów to zobacz sobie http://www.piroart.eu/products/?query=PPB16111+PARŤÁK+BOUCHAČ&type=titlejest naprawdę dobra Cytuj
0 fajerwerkomaniak 0 Opublikowano 26 Listopada 2016 Niesamowite jak wyrzutnia za mniej niż 30 zł może dawać efekt ! Piękny crackling Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 27 Listopada 2016 Witamy nowego użytkownika na forum Moim zdaniem, lepiej mieć mniej, a lepiej, dlatego polecam Ci Amaretto. Strzałów może mało, ale efekt jest naprawdę niezwykły, w dodatku jego rozpiętość jest bardzo duża. W opinii wielu miłośników pirotechniki, żaden efekt nie robi takiego zamieszania na niebie, jak właśnie crackling. Pozdrawiam. Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 27 Listopada 2016 Bierz wyrzutnie amaretto i nie zastanawiaj się crackling jest boski. :xmas_smile: Cytuj
Pytanie
Destruktor 0
Witam
Chciałbym się dziś was zapytać która wyrzutnia jest lepsza ?
Amaretto od Triplexa czy Arrow od Piromaxa.
Arrow plusy : Ilość strzałów, całkiem ładny efekt, cena
Amaretto plusy : piękne efekty, cena
Arrow minusy : jeden efekt
Amaretto minusy : pociski wzbijają się nisko, ilość strzałów
Nie wiem którą wybrać, niby ta ma ładne efekt ale druga ma więcej strzałów. Dziękuje za każdą podpowiedź.
Pozdrawiam
Oczywiście jestem też wdzięczny za podesłanie innych wyrzutni do 30 zł jeśli są lepsze.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi