karasiun 0 Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam.W tym roku szału nie ma cenowo, a tym bardziej jakościowo Trochę zabawy będzie. Patard Dużo, ponieważ u mnie tradycyjny popyt i wszystko z petard itp duperelek sprzedam.Zainwestuje w Zakupy w markecie jak będą dobre okazje lub może jeszcze zamówienie Online. Czas pokaże Komentarze mile widziane Produkty:Album Foto: Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 28 Listopada 2016 Moim zdaniem szał jest Masz dobre wyrzutnie i dużo fajnych rzeczy do zabawy każdego rodzaju, więc w Sylwestra nudzić się nie będziesz Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 Ja to na jego miejscu bym przed świętami połowe odpalił, bo w sylwestra tego wszystkiego nie powystrzela i znowu mu większa połowa petard zostanie po nowym roku. a czekać rok czasu z tymi petardami na następny sylwester to bez sensu. Petardy prawie wszystkie sprzedam, już poszła połowa po znajomych. Niedługo może drugi zakup Online lub poczekam na ciekawe oferty Lidl/Brico/Biedronka Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 28 Listopada 2016 Widać że kot sie odnalazł Tylko nie zapomnij go zrzucić z rakiet przed odpalaniem. Fajnie się zapowiada, jest dobra podstawa taka jak ja lubie, czyli wszystko co sie da Powodzonka w dalszych zakupach Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Widać że kot sie odnalazł Tylko nie zapomnij go zrzucić z rakiet przed odpalaniem. Fajnie się zapowiada, jest dobra podstawa taka jak ja lubie, czyli wszystko co sie da Powodzonka w dalszych zakupach Kotka Cytuj
przeCinek19 0 Opublikowano 29 Listopada 2016 A sprzedajesz też tutaj na forum czy tylko znajomym? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Listopada 2016 Mogłeś tych petard nie wstawiać to i tak nie figuruje jako twój stuff.Co do reszty fajnie,że masz dużo rakiet dobrej jakości.Do tego pare ładnych wyrzutni.Z tego co pamiętam w tamtym roku wymiatałeś ale i w tym roku jest bardzo ładnie choć nie tak jak rok temu. Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Drugie Zamówienie Mała Paczuszka FAJERWERKIMARKET.PL 150 ZŁ + Przesyłka 22 pln, gratisy w postaci 22% które sam wybrałem + gratisy w skarpecie od sklepu (bardzo fajne wg mnie, nie było szajsu) o wartości ponad 30 zł, czyli ponad 65 zł łącznie + Fajna skarpeta . No i fajnie Rakiety:50113 BIG BLACKT00001 RAKIETY AIR TRAVEL Kostki:PXB2113 TITANIUM SALUTETXB821 YELLOW/PURPLE PEONYPXB2120 CRASHRZYMSKIE:p2311 magical shot 20petardy:H4- HAMMER X2TXP067 - SUPER BANGSK0208 ACHTUNGK0207 ACHTUNGK0206 ACHTUNGK00204 ACHTUNGK3 - PETARDY GAOO NOWOŚĆ SIĘ PRZETESTUJEFP1 JAJA DIZOZAURA INNE:4 Paczki bączków po 6szt Nie słuchajcie Downa, gratisy się popaćkały cenowo i źle policzyłem na oko na video łącznie gratisy to 33 zł wyrzutnia titan salute którą sam wybierałem jako 22% oraz to co sklep dał w skarpecie, czyli ponad 30 zł, łacznie gratis bliski 70 zł, a na dodatek fajna skarpetka, która też nie była darmowa dla sklepu, czyli ponad 70 zł gratisów, wg mnie mega fajnie Videohttp://sendvid.com/8q4eofvw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi