drewniak 19 Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam Tak jak w temacie , brać fp3 od jorge czy coś innego polecacie ? Cytuj
0 drewniak 19 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 Za Fp3 dodatkowo płacisz za flare a huk lipny. Bierz Txp Super Cracker zielone, 2 razy mocniejsze od fp3 a cena ta sama. Patrz ile paczek nakupiłem http://images82.fotosik.pl/196/c5bfca5aec482821.jpg Ok to biore te co mówisz , hehe no ładnie nakupowałeś Jest lipa chciałem zamówienie złożyć petard nie ma , wyrzutni z serii big bang tez nie ma wszystkich . Dobra promocja jak nie ma połowy rzeczy , albo za późno się obudziłem . Cytuj
0 MANIAK 0 Opublikowano 29 Listopada 2016 Z top 10 Polecam Fp3X od Gaoo,H4 Hammer,H1 Hmmerki Mini,Bomb Czerwone od Klaska Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 29 Listopada 2016 Ok to biore te co mówisz , hehe no ładnie nakupowałeś Jest lipa chciałem zamówienie złożyć petard nie ma , wyrzutni z serii big bang tez nie ma wszystkich . Dobra promocja jak nie ma połowy rzeczy , albo za późno się obudziłem . Ma rację że 859 są mocne ale jak dla mnie czerwone bomby jeszcze lepsze albo podobne, do tego mega mocne FP3X a jak chodzi o opłacalność to hammery H1. Najmocniejsze w miare normalnej cenie to H4. Czyli to co kolega wyżej. 859 to są jedne z najlepszych petard ale na FM jest kilka równie dobrych Cytuj
Pytanie
drewniak 19
Witam
Tak jak w temacie , brać fp3 od jorge czy coś innego polecacie ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi