matikoksu 17 Opublikowano 29 Listopada 2016 Wczoraj przyszło zamówienie z bigfun. Póki co poszło 556zł. Załapałem się na fajne zestawy promocyjne Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ostatnio do mojego stuffu doszło mi kilka zabawek: -wyrzutnia hydra -petardy korsarze 100 sztuk -petardy piratki 3 opakowania -2 rakiety 2,5" z kauflanda -2 rakiety 1,5" z kauflanda -1 paczka FP3 z jorge -1 paczka FP3 small z jorge -wyrzutnia exclusive collection 2 z biedronki -wyrzutnia nosferatu -wyrzutnia 25 strzałów z biedronki -wyrzutnia super bomba z lidla -fontanna gold crackling triplex -2 paczki petard grom 4 -wyrzutnia achilles (odpalam dopiero 1 stycznia) W sylwestra wrzucę zdjęcie całości. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ok więc dodaję zdjęcia całości niewykluczone że jeszcze dojdzie coś drobnego Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wow imponujący zestaw.Po pierwsze świetne konkrety,achilles zrobi różnicę w okolicy.Po drugie dużo wielkich rakiet i rzeczy do zabawy.Naprawdę zestaw robi wrażenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi