FireGorek1 2 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam robiłem dzisiaj osobiście zakupy w hurtowni top10.Więc na początek zacznijmy od obsługi,ekipa top10 każdemu solidnie doradzi,każdy znajdzie czas dla klienta o tym się dzisiaj przekonałem,wysłuchałem z ciekawością co w tym roku jest nowościami ale w rozsądnej cenie,jak to mówią każdy znajdzie coś dla siebie.Ekspozycja towaru jest zaplanowana z myślą o klientach ceny są również rozsądne.także z doświadczenia polecam i zachęcam do zakupów pozdrawiam. Cytuj
FajerwerkiMarket 0 Opublikowano 31 Października 2018 Współpraca Jeśli chcesz otworzyć własny punkt z fajerwerkami lub sprzedawać fajerwerki w swoim sklepie oferujemy atrakcyjne rabaty, przeszkolenie, banery, plakaty, pomoc w wyborze towaru, analiza punktu sprzedaży. Kontakt: 505 999 008 lub na e-mail: sklep@fajerwerkimarket.pl Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 28 Października 2019 Jedna z lepszych hurtowni co do asortymentu jaki co do cen . Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi