Querex 0 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witajcie, szukam informacji jakiego sznurka moge uzyc do odpalania petard. Nie chodzi mi o lont lecz o sznurek w ktory dmuchniemy on sie mocniej żarzy i przykladajac lont go odpalamy. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witajcie, szukam informacji jakiego sznurka moge uzyc do odpalania petard. Nie chodzi mi o lont lecz o sznurek w ktory dmuchniemy on sie mocniej żarzy i przykladajac lont go odpalamy. Zwykły knot do świeczek od 4mm 100% bawełny najlepszy. Cytuj
0 MANIAK 0 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Z tego co sam szukałem tylko tu masz Kategoria Petardy, http://fajerwerkimarket.pl/jz03-sznur-zapalarka-pirotechniczna-sznurkowa.html Cytuj
Pytanie
Querex 0
Witajcie, szukam informacji jakiego sznurka moge uzyc do odpalania petard. Nie chodzi mi o lont lecz o sznurek w ktory dmuchniemy on sie mocniej żarzy i przykladajac lont go odpalamy.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi