ArbTree 67 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam wszystkich Z racji iż '31 zbliża się dużymi krokami tak i ja chciałbym zaprezentować swoje co nie co na tą okazję Plan jak co roku , oczywiście że były inne ... Podsumowując,oficjalne wydałem 684 zł <nieoficjalnie drugie tyle ale mniejsza o to foty nieoficjalnej nie wrzuce> - oczywiście dojdzie jeszcze coś z marketów Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Co roku trzymasz wysoki poziom,nie inaczej jest i w tym.Bardzo interesujące pozycje zwłaszcza ta po lewej.Jw2000wyśmienita.Masz do tego super rakiety.Piękna i podziwu efektów na niebie na pewno nie zabraknie :xmas_smile: Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 w hurtowni w miescie kupiłem , "po znajomości" za 80 jest w Mrówce ale za 109 Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 skromne zakupy na piroart.eu jeszcze dojdzie coś do 250 zł z marketów Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Całość na dzień dzisiejszy , koszt. 930 zł, nieoficjanie 2x tyle wydałem, zdjęć nie moge wstawić ale będzie wszystko nagrane na nowym kanale PyroExtremePL Dojdzie jeszcze coś z marketów Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Widze,że w tym roku jest spora ilość konkretnych stuffów na forum.Bardzo efektowny i piękny stuff.Dobrej zabawy w Sylwestra Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Bardzo ładnie.Kolejna dawka konkretów super jakościowych.Będzie się działo u ciebie w tym roku Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Mega ułożony asortyment! Będzie wielkie BOOM 31.12, zapewne przyciągniesz sporą widownię a plaster zrobi mega akcent! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi