Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza paczuszka ze sklepu PiroArt.pl dałem za nią 300zł, zamawiałem same 30mm kosteczki aby było wielkie WoOoOoOoOoOoOW :xmas_w00t: . Gratis dostałem kosteczkę Tropica 16sh 20mm Cassiopeia :christmascool: :67675:

Kolejna paczuszka będzie z Szelkami 2" firmy SuperPower 15szt mix efektów :xmas_happy: petardy 859 jak i inne. Część 3 już z marketów jak i mozliwe że odwiedzę sklep firmowy SUREX.

uR7ix6G.jpg

Opublikowano

Mi się podoba bardzo ładne kostki trzeba przyznać dobry wybór ! :) o 12 rozświetlisz niebo bez dwóch zdań ale widzę że jakieś pierdoły się znalazły co to by była zabawa bez nich. :D

Opublikowano

Zamówiłem 15 bomb 2" z Groma efekty losowe ale dopiero bede mogł ją otworzuć 24Grudnia po kolacji wigilijnej.

Opublikowano

Bardzo dobry wybór, kupiłeś jedne z najlepszych baterii w swoich przedziałach cenowych. Moim zdaniem tyle wystarczy :) Pozdrawiam i zapraszam do mojego tematu.

Opublikowano

Mimo niewielkiego budżetu złożyłeś mega stuffik z konkretami i dozą zabawy, będzie co podziwiać o godzinie 00 :D I jak jeszcze dojdą do tego szeleczki to już wogóle ;)

Opublikowano

No widzę panie Andrzeju postawiłeś na konkretny pokaz :) Ładne kosteczki :) ojj bedzie się działo na niebie hehe :D

Opublikowano

2ffcc67241512.jpg

e550c02c359c4.jpg

Zdjęcie z paczką z Grom zbig (bomby 2") A reszta czyli TXP859, Tiger Boom, zielony dym, flara ze sklepu Piro Art.

Następna paczka będzie z zabawkami:

Wulkany, Rakiety, motylki.

Do tej pory wydałem 422zł, w tym jedna przesyłeczka 15zl czyli same fajerwerki mnire wyniosły 407zł

:christmascool: :67675: ONLY 16DAYS :f_a:

Opublikowano

Elegancko ! ;D Piękne szeleczki, stuff extra ! Dużo zabawy i te fantastyczne kostki!

Opublikowano

Stuff niczego sobie ;) Same dobre kostki, w tym cudowny Samum który zrobi dużo zamieszania. Nie zabrakło mocnych petard, sa pierdołki fajne i oczywiście szeleczki doszły :) Bardzo dobrze wydane pieniądze, Stuff aż się prosi że go zdetonować :P Nic tylko czekać do 31. Pozdrawiam

Opublikowano

Szelki!!! Szeleczki zawsze pięknie wyglądają! Są kostki, petardy, dym.... więc będzie dym! I ogień! Jest coś na północ, jest i coś na wcześniejszą godzinę, więc nudzić się nie będziesz :)

Opublikowano

Po świętach ostatnie zakupy za 50zł i to by było tyle na ten rok.

Opublikowano

Dzisiaj dotarła do mnie rura 2" ze sklepu PiroArt

Wesołych Świąt

Opublikowano

Dzisiejsze zakupy :

HrBFU7L.jpg

Całość :

IiN7jjo.jpg

Opublikowano

No no proszę nawet Super Bomba zagościła u ciebie dobrze spożytkowane pieniądze ciekaw jestem tej małej wyrzutni Fire Dragon z Hestii ogółem super stuff konkretny i co najważniejsze zabawa rakietami będzie łiii. :D

Opublikowano

Na tegorocznego sylwestra wydałem 542zł jak za tą kwote wydaje mi się że będe miał super efekty połączone z zabawą :f_a: Ostatnie 3 dni do SYLWESTRA !!!!

Opublikowano

Ciekawe zakupy z marketów.Co to za zestaw z hestii ile dałeś za niego?

Całość wygląda przepięknie.Super konkrety do tego cudowne szelki.Do tego art.do zabawy.Widzę,że masz te same rzymiaki.U mnie fajnie strzelają dawno takich w tej cenie nie miałem,bo lecą około 20m.Są rakiety,petardy...czego chcieć więcej :)

Opublikowano

Ciekawe zakupy z marketów.Co to za zestaw z hestii ile dałeś za niego?

Całość wygląda przepięknie.Super konkrety do tego cudowne szelki.Do tego art.do zabawy.Widzę,że masz te same rzymiaki.U mnie fajnie strzelają dawno takich w tej cenie nie miałem,bo lecą około 20m.Są rakiety,petardy...czego chcieć więcej :)

Zestaw z hestii 19.99zł oraz wyrzutnia 19.99zł

Opublikowano

Dobrze ułożony stuff jak na taką kwotę. Szelki są, wyrzutnie są więc będzie moc o godzinie 'zero'. Rakietami i resztą pierdółek możesz pobawić się przez dzień czy też wieczór. Nie będziesz się nudził!

Opublikowano

Dzisiaj ostateczne zakupy paczka petard Piratka za 2.99 i zestaw rakiet typu diabolo za 15.99 z kauflanda

:f_a: 2 Dni !!!

Opublikowano

Dzisiaj ogladałem film z zestawem z hestii Fire Dragon i stwierdziłem że jeden zestaw to za mało i dokupiłem jeszcze jeden :f_a:

Ostatecznie 572zł w tym roku wydałem na fajerwerki :67675:

Udanego sylwestra wam życzę aby rok 2017 był pełen miłych chwil a o północy blask waszych fajerwerków świecił wam przez cały rok. Pozdrawiam serdecznie wasz stary wyjadacz fajerwerków endriu123457