Peter829 2 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam jakim kurierem obecnie można przewozić fajerwerki? I jaki jest koszt wysłania fajerwerków? Cytuj
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jesteś w 100% pewny? Bo z tego co mi wiadomo, podobno tylko nielegalnie można to wysyłać kurierem jako inne materiały a nie pirotechnikę. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Pakujesz do paczki i tyle?? Nie wiem w ogóle skąd to pytanie Cytuj
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Pakujesz do paczki i tyle?? Nie wiem w ogóle skąd to pytanie Bo to pirotechnika i nie chcę mieć problemów potem. Cytuj
0 PerfectDay 0 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Karton trzeba oznakować - ADR, 13NWP itd, nie można tego tak owinąc po prostu czarną folią... Cytuj
0 adrianokks 0 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Temat z d*py.. przez Ciebie kolega PerfectDay wycofał sie z transakcji sprzedaży 2 wyrzutni Piromax..żenada Cytuj
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 Temat z d*py.. przez Ciebie kolega PerfectDay wycofał sie z transakcji sprzedaży 2 wyrzutni Piromax..żenada Aha, szkoda tylko że to sam PerfectDay tłumaczył mi jak wysyłanie tego wygląda, a ty uczepiłeś się mojego tematu? Cytuj
0 adrianokks 0 Opublikowano 8 Grudnia 2016 W d*pie byliście gówno widzieliście! Rurkowce! Proponowałem wiele rozwiązań wysyłka po mojej stronie, ja jestem zleceniodawcą,płatnikiem i odbiorcą. Nie chcesz sprzedawać to czasu nie zawracaj i nie wystawiaj ogłoszeń. Cytuj
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 W d*pie byliście gówno widzieliście! Rurkowce! Proponowałem wiele rozwiązań wysyłka po mojej stronie, ja jestem zleceniodawcą,płatnikiem i odbiorcą. Nie chcesz sprzedawać to czasu nie zawracaj i nie wystawiaj ogłoszeń. Kultury trochę, nie moja wina że ktoś po przemyśleniu zrezygnował z kupna. I nie wiem czy widzisz, ale to jest pytanie w dziale pomocy a nie oferta. Cytuj
Pytanie
Peter829 2
Witam jakim kurierem obecnie można przewozić fajerwerki?
I jaki jest koszt wysłania fajerwerków?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi