Pioter 9 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witajcie! Obiecałem sobie, że zbytnio nic nie kupię ale czym byłby Sylwester bez dobrego piro... Póki co dotarła do mnie paczka z szelkami 2". Od razu mówię, że nie zamierzam wystrzelać wszystkiego w tym roku a i kilka sztuk dam starszemu bratu bo odkąd pamiętam lubił sobie w Sylwestra postrzelać z moździerza. Czekam jeszcze na trochę petard i ze 2-4 wyrzutnie. Póki co wstawiam to, co dziś przyjechało. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Piękne szelki aż się w nich zakochałem. niestety moje są w drodze. Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 9 Grudnia 2016 40 szelek jak się patrzy!!! Ja dopiero mam połowę, druga połowa tak jak u Kamila, w drodze Bombki to jest to! Cytuj
Pioter 9 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 Policzyłem ile czego jest: 7x Flower wave 8x Golden glitter willow 5x Red Wave 7x Blue stars & white glitter 4x Red stars & white glitter 4x Red Blue double rings 1x Green wave 4x Colorful peony Zabrakło niestety Red glittering willow oraz Crackling willow więc trzeba było trochę zmienić ilość pozostałych bombek. Green wave też miało być więcej ale w zasadzie cieszę się z tego, co mam. No i już myślę jak tu zapakować te parę sztuk bracholowi, będzie miał ubaw i "wooow" bo takimi bombkami jeszcze nie dane mu było strzelać. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja zabralem 15sztuk aby wystrzelać te ostatnie sztuki na legalu tez.zawsze.lubiłem.strzelać z.moździerza Ogólnie spoko czekam na.kostki Cytuj
Pioter 9 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Hoł hoł prawie się spóźniłem ale zapodam zdjęcia tego, co udało mi się upolować: Paczka z drobnicą z PiroArt Paczka od KrychFire Hydra z carrefoura Całość zakupiona w 2016 Jednak wszystkiego w tym roku nie odpalę bo po prostu szkoda mi kasy. Zostawiłem część na najbliższe 2-3 lata Rozdzieliłem sobie wyrzutnie na pojedyncze ładunki i będę to odpalał zamiast mega nieopłacalnych rakiet a przy tym razem z drobnicą będę mógł się "delektować" efektami a nie patrzyć na nie hurtowo paląc w 2 minuty kilka stów. Pozdrawiam i udanego Sylwestra Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Które wyrzutnie rozdzieliłeś ? Świetne konkrety zakupiłeś.Dawno nie widziałem w stuffach Mistrala.Co do zawartości...nudy nie będzie tylko przyjemność Cytuj
Pioter 9 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Hej, ze wszystkich "pobrałem" rurki tak by mieć różne efekty. Efekty z Mistrala są na prawdę mega. Duże trzeszczące palmy, długo się utrzymują i robią wiele zamieszania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi