DawidPirotechnik 4 Opublikowano 9 Grudnia 2016 A więc pora i na mój skromny stuff Zamawiane ze strony fajerwerki-net.plA więc tak :Rakiety:1x Green glitter & silver rain, model: TXR5581x BEST, model: DR041x Moon Night, moedl: TXR792 (prezent)1x Space Explorer, model: 156011 (prezent)1x Mistrzowie Ognia, model: M25 (prezent)Wyrzutnie:1x FIRE, model: PXB22131x FIRE ART PACK, model: PXB2004Petardy: 1x DANGER RC5, model: PXP3051x CRASH, model: PXP3061x DANGER, model: PXP3071x DANGER RC3, model: PXP203Inne:1x ŻUKI " MISTRZOWIE OGNIA ", model: JZ21x Grusel feuer - przerażające płomienie, model: 220531x WULKANY, model: TXF7801x CYRKOBLITZ S MAŁY, model: U06778I to by było na tyle :xmas_happy: może jeszcze dojdzie jeszcze jedna kostkaResztę piro nie jest moje ja je tylko zamawiałem :xmas_smile:Czyli:1x DANGER RC5, model: PXP3051x CRASH, model: PXP3061x DANGER, model: PXP3071x DANGER RC3, model: PXP2031x WULKANY, model: TXF7801x Green glitter & silver rain, model: TXR5581x EXTREME-R5, model: R51x Chinook, model: TXB469 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Nie taki skromny ! postawiłeś na zabawę masz ładne rakiety, petardy i pierdoły są do zabawy będziesz miał co robić w Sylwestra ale i wyrzutnie się znalazły na 12 dla mnie stuff jest dobry. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Widzę że lubisz bawić się rakietami, jest ich naprawdę dużo. Na szczęście nie zabrakło również dobrych wyrzutni i mocnych petard, więc stuff oceniam wysoko Pozdrawiam i zapraszam do mnie. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Rakiet cała masa, konkretna kostka na finał i kilka (całkiem ładnych) mniejszych, do tego troszkę petard i pierdółek do zabawy, sylwester napewno będzie udany aczkolwiek dla mnis bezsensu było kupowanie tej piro kopy, czyli zestawu rakiet od kellera, ale za to są dobre do zabawy przed 24 Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dzięki za opinie Takie pytanko czy ktoś przeczytał cały mój post ? :xmas_ph34r: Bo wątpię ... piszecie ze dużo rakiet a na końcu jest napisane ze wszystko nie jest moje i lista co nie jest moje :xmas_happy: aczkolwiek dla mnis bezsensu było kupowanie tej piro kopy, czyli zestawu rakiet od kellera, A umiesz dobrze czytać ? Jak byk pisze "(prezent)" z promocji BF :xmas_wink: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Rakiety od triplexa pięknie wyglądają.Dziwne,że txr792 nie mają tej czarnej przepaski.Bo te z bf zawsze mieli .Według mnie te z nią to jakieś podróbki,dobrze,że masz te BEZ. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dzięki za opinie Takie pytanko czy ktoś przeczytał cały mój post ? :xmas_ph34r: Bo wątpię ... piszecie ze dużo rakiet a na końcu jest napisane ze wszystko nie jest moje i lista co nie jest moje :xmas_happy: A umiesz dobrze czytać ? Jak byk pisze "(prezent)" z promocji BF :xmas_wink Wyloozuj, nie wiedziałem o mikołajkowej promocji na BF, myślałem że dalej są zestawy i z nich sobie dobrałeś całkiem przyzwoicie ze strony BFa że z własnej woli dali Ci nie tylko kellera ale i fajne rakiety Besty mega rakietki, efekt jak nowe JR8, dopiero teraz na nie uwagę zwróciłem Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jako iż "Nadejszła wiekopomna chwiła" czyli też dzień na który wyczekujemy przez cały rok życze wam Szczęśliwego Nowego RokuI przedstawiam wam mój cały stuff na ten rok Koszko ~ 320zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi