Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie idzie wszystko pełną parą. Już mam gotowe karabinki itp.A jak jest u was?

Opublikowano

Częsc pierwsza zamówiona jest zdjecie w moim temacie o stuffie 2016/2017 teraz czekam na przesylke z groma z.bombami 2" potem jeszcze jakies rakiety z hipermarketu i moge Świętować

Opublikowano

Częsc 1 i 2 już kupiona.chwila moment i zacznę robić karabinek i łączyć wyrzutnie.przygotowania pełna parą a czas płynie coraz szybciej oj będzie się działo zapraszam do tematu stuff 2016/2017

Opublikowano

qr** ja jestem w czarnej d*pie :(

Bardzo pózno zaczynam w tym roku...
Po niedzieli dopiero pierwsza paka będzie.

Opublikowano

qr** ja jestem w czarnej d*pie :(

Bardzo pózno zaczynam w tym roku...

Po niedzieli dopiero pierwsza paka będzie.

Właśnie czekam aż nagrasz stuff na YT i coś nie widać :D

ps. Dlaczego tak pózno w tym roku? :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmm.. 1 część stuffu już mam w domu (30 paczek picollo, rakiety i trochę petard) kupiłem w czerwcu przed ustawą. Z picollo zrobiłem karabinki, a reszta czeka na sylwka. Miejsce mam z przyjaciółmi już ustalone. I wczoraj z okazji "Black Friday" zamówiłem coś na bigfunie za nie całą stówkę. Pewnie jeszcze jadąc po jakąś szame i chlanie kupię coś w biedronce... xD pozdrooo

Opublikowano

U mnie przygotowania można by powiedzieć że chyba zakończone. :] Piro kupione dużo wcześniej na promocjach i wyprzedażach, ale bez wielkiego szału. Niedługo wrzucę coś na forum, bo pierw trzeba wyciągnąć z piwnicy i wypakować z kilku warstw folii. :D Możliwe że na bazarek wrzucę trochę hukowych pierdół które mi są niepotrzebne a komuś się może przydadzą . Przed samym sylwestrem może jeszcze coś z marketu zakupie.

Opublikowano

Siemanko wszystkim. W końcu założyłem konto, bo wczesniej tylko śledziłem wpisy :D U mnie miejscówka ustalona, a paczuszka będzie jakoś w tym tygodniu. W tym roku stawiam na efekty, ale zamówiłem tez troszkę petard :D Na razie tylko 3 wyrzutnie, ale warte swojej ceny. Fotkę zamówienia wrzucę jak dotrze ;) a tak jak ktoś napisał wyżej, po świetach jak będe jechał po alkohol i jedzonko to jeszcze pewnie ze 2 stówki wydam na rakiety i może niedużą kostkę
Wstawiam na razie tylko screen zamówienia ;) Możecie wyrazić opinie, i dodatkowo polecić jakieś ciekawe rakiety dostępne do kupienia w marketach :)
https://zapodaj.net/b4cf89b194562.jpg.html

Opublikowano

Siemanko wszystkim. W końcu założyłem konto, bo wczesniej tylko śledziłem wpisy :D U mnie miejscówka ustalona, a paczuszka będzie jakoś w tym tygodniu. W tym roku stawiam na efekty, ale zamówiłem tez troszkę petard :D Na razie tylko 3 wyrzutnie, ale warte swojej ceny. Fotkę zamówienia wrzucę jak dotrze ;) a tak jak ktoś napisał wyżej, po świetach jak będe jechał po alkohol i jedzonko to jeszcze pewnie ze 2 stówki wydam na rakiety i może niedużą kostkę

Wstawiam na razie tylko screen zamówienia ;) Możecie wyrazić opinie, i dodatkowo polecić jakieś ciekawe rakiety dostępne do kupienia w marketach :)

https://zapodaj.net/b4cf89b194562.jpg.html

Fajne zamówienie :>

Opublikowano

Fajne zamówienie :>

a dziękuję dziękuję :) W tym roku mogę sobie pozwolić bo z organizacji imprezki ze znajomymi jest składka na fajerwerki, za które jestem odpowiedzialny (jedyny fanatyk w grupie :P) Więc nie dośc że mogę kupić więcej niż tylko za swoje pieniążki, to jeszcze mam wolną rękę. Na jednym zamówieniu pewnie sie nie skończy :P

Opublikowano

Ja jestem w proszku,z minionych promocji nie skorzystałem,czekam na coś teraz,ale zamówienie pewnie dopiero w połowie grudnia :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przygotowania idą bardzo dobrze, jutro kupuję 7 kostek i jakieś rakietki i zamykam stuff na ten rok.

Opublikowano

Jak co roku to samo.Wszystko po za cyframi w dowodzie,które się zwiększają :xmas_dry: .Oczy najbardziej są zwrócone na prognozowaną pogodę na Sylwestra

Opublikowano

Bardzo dobrze. Wszystko juz zakupione. Moze jutro jeszcze dojdzie za ok. 200zl no i zaczynam myslec co z czym bedzie odpalane, co na 12 a co wczesniej. Kompletuje jeszcze kartony w ktorych bede wszystko wynosil na dwor i rozgladam sie w sklepach za lontem bo mam go za malo i nie wiem czy mi go wystarczy. Poza tym rozgladam sie jeszcze za zapalniczkami zarowymi ktore nadadza sie do odpalania wiekszej ilosci piro i nie zawioda mnie w ta wyjatkowa noc sylwestrowa, poniewaz takie szczegoly czasami potrafia wiele zepsuc jesli nie beda odpowiednie.

Opublikowano

Bardzo dobrze. Wszystko juz zakupione. Moze jutro jeszcze dojdzie za ok. 200zl no i zaczynam myslec co z czym bedzie odpalane, co na 12 a co wczesniej. Kompletuje jeszcze kartony w ktorych bede wszystko wynosil na dwor i rozgladam sie w sklepach za lontem bo mam go za malo i nie wiem czy mi go wystarczy. Poza tym rozgladam sie jeszcze za zapalniczkami zarowymi ktore nadadza sie do odpalania wiekszej ilosci piro i nie zawioda mnie w ta wyjatkowa noc sylwestrowa, poniewaz takie szczegoly czasami potrafia wiele zepsuc jesli nie beda odpowiednie.

Jaj jak bym miał tyle wyrzutni i miał łączyć to wszystko to 3 dni mogłoby mi nie wystarczyć na dopracowanie co z czym połączyć :D

Opublikowano

Jaj jak bym miał tyle wyrzutni i miał łączyć to wszystko to 3 dni mogłoby mi nie wystarczyć na dopracowanie co z czym połączyć :D

Wszystkiego laczyc nie bede ale niektore wyrzutnie tak. Wystarczy w tym roku ze sprawdze niektore wyrzutnie jak sie komponuja z innymi. Na przyszly rok planuje pokaz ale musze kupic system. Uwazam ze pokaz z wieksza iloscia kostek bez systemu to marnowanie lontu. Szczegolnie ze wole laczyc na 2 lonty w razie jak by gdzies 1 lont zawiodl i zgasl, przerwal sie lub cos w tym stylu. Poza tym ciezko dokladnie odmierzyc na loncie co w ktorym momencie zacznie strzelac.
Opublikowano

Stuff już mam.Porobione mam już wachlarze,single shoty i karabinki.Tylko pozostało czekać na

Sylwka.

Opublikowano

U mnie główne pozycje już są od początku grudnia, jutro i po jutrze zakupy pierdół typu rakiety petardy (dużo już poszło) i kilka kostek dla przedłużenia pokazu.

W sobotę łączenie w całość.

Link do stuffu ( dawno nieaktualizowany bo co chwilę coś ubywało i przybywało) http://www.forumfajerwerki.pl/topic/16606-konrad940-stuff-20172018/