Waldo 0 Opublikowano 12 Grudnia 2016 W tegorocznym stuffie posiadam jak narazie następujące pozycje. Rakiety: - JR70 Stardust - JR40 Voyager Wyrzutnie: - TXB248 Multicolor Storm - PXB3505 Force - PMB49F Czerwiec Czy coś dojdzie ? Okaże sie w przeciągu dwóch tygodni. To mój ostatni sylwester z rakietami, dlatego postawiłem na konkrety. Od następnego przerzucam sie wyłącznie na kostki. Niebawem wrzuce foto. Cytuj
Waldo 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wrzucam zdjęcia całości: Stuff zakupiony na wyprzedażach w BF oraz FM, a także Piroshop. Zapraszam do komentowania. Cytuj
robbenntl 9 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Czerwiec, dobra kosteczka, do mnie także już zmierza Jak widać stawiasz na efekt, więc będzie na co popatrzeć Cytuj
Bezpiecznik 4 Opublikowano 16 Grudnia 2016 W porównaniu z ubiegłym rokiem jest progres. Widzę, że kolega zrezygnował z większej liczby rakiet na rzecz konkretnych kostek. Zaufałeś też innym importerom - w tamtym roku w Twoim stuffie były głównie produkty Jorge, teraz eksperymentujesz i to się chwali. Czerwiec od Pyromoravii to znakomity wybór, Force to budżetowa okazja, a Multicolor dopełni dzieła destrukcji. Biorąc pod uwagę promocje muszę przyznać, że za rozsądne pieniądze masz oryginalny zestaw. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2016 No i brawo!Zrobisz konkretne pyknięcie.Jedne z najlepszych rakiet i super konkrety.Jestem ciekaw wyrzutni multicolor storm,jakoś rzadko jest kupowana przez użytkowników.Mam nadzieję,że po nowym roku podzielisz się opinią na stronce z tą wyrzutnią Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi