luk2583 11 Opublikowano 15 Listopada 2007 nie znalazlem jej wiec napisze JR06 JORGE ROCKETSPARACHUTE; 6 RAKIET ZE SPADOCHRONEM Nazwa - Parachute (Jorge Rockets)Kod - JR06/6Efekt - spadochronFilm - http://pl.youtube.com/watch?v=OxNfWjS8Qv8piszcie co o niej sadzicie ja kupilem 6 takich rakietek za 4zl Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 15 Listopada 2007 Nom, rzeczywiście zero efektu... jeszcze żeby ten spadochronik świecił sie przez jakieś 20 - 30 sek. to by fajnie wyglądało, a tak to nic, po prostu zamiast wybuchu zielone światełko przez 5 sek. ale cena też nie jest straszna wiec to jedyny plus że nie chcą za to dużo wyciągnąć :mrgreen: Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 15 Listopada 2007 hehe polecam JR07 i 08, odrobina odczynników, chęci i działamy cuda Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 Taki zły ten efekt nie jest.Lepszy niż w rakietkach z gwizdem i hukiem. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 25 Listopada 2007 Miałem te rakiety i powiem że nie warte są swej ceny. Lepiej kupić sobie JR7 lub JR8 taka sama cena a efekt sporo lepszy. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Miałem z pyro mixa, odpaliłem i... w 100% nie polecam! to gówno świeci 2 sekundy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi