witus 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja obecnie gram w Crashday'a (w najnowszym CD Action dołączyli) i w Enemy Territory A wy? Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja pykam w fife07 , Pes6 , RTL skispringen 07 , alpine ski racing 07, FM 07. Nie za często ale czsami pogram.A ile czasu dziennie poświęcacie na gry? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Grudnia 2006 ja gram w Fife 07, COD2, BIA Earned In Blood, Pro Cycling Manager, Battlefieldy 2 wszystkie części, NBA 07, Motogp3, Fear Extraction Point, TW PGA Tour 06, Need for speed most wandet i gry online, Cytuj
Jaworz 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Tylko nie Tibia : :evil: Nic gorszego nie ma :evil:A ja to pykam w SA czasami, a tak wogóle to prawie nie gram Wole Robić gry i programy Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Grudnia 2006 ach to Delta Force 2 pamiętam jak pierwszy raz zagrałem w tą grę, ale się cieszyłem :mrgreen: to było 4 lata temu. Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 twierdza 2, soldier ludzie honoru 2, medal of honor wojna na pacyfiku, delta force helikopter w ogniu Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Counter-Strike , wszystkie.Call of Duty 2Day of Defeat:SourceNo i te , które się trafią... Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2006 Kurde widze, że same nowości macie. Ja kupuje TYLKO oryginały i tylko po 20 zeta Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Może nie tyle co gram w tej chwili, ale takie, które sprawiły mi najwięcej frajdy i dla których poświęciłem najwięcej czasu:- Warhammer 40000 Dawn of War + Winter Assault- Warcraft III Frozen Throne- Heroes V- Heroes III + In the Wake of Gods- KKND Xtreme i Crossfire- Micro Mashines v4- Stunt GP- Worms World Party- Counter Strike 1.6- Return to Castle of Wolfenstein: Enemy Territory (ONLINE)- Return to Krondor- Morrowind (na następny rzut Oblivion) Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Hmmm teraz tylko - Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie - Król Nazguli- Join Operations: Typhoon Rising - Battlefield 2142- Need for Speed: Carbon- Pro Evolution Soccer 6 A wcześniej jak profesjonalny gracz grałem w:- Call of Duty 2- Counter-Strike Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tibia nie ma klimatu?Czlowieku ja od prawie roku nie moge sie uwolnic od tego nalogu Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2006 tibia jest głupia. Zagrałem w nią 1 godzinę. I już mi się znudziła i dodatkowo angielski interfejs . Jak ktoś lubi gry internetowe to polecam Ogame. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ta tibia jest bezsensowna ! A jaka tam jest grafika ? jak w mario na pegazusie ! Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 nie osadzaj gry po grafice:ppograj w nia troche dluzej a napewno ciezko ci sie bedzie z nia rozstac.co do ogame to rowniez polecam. Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Obecnie gram w:Call Of Duty 2Command & Conquer Tiberian SunKnights and MerhantsThe Settlers IVKiedyś:Fifa 2005Wolf Et ( to akurat mnie pochłonęło i szlałem po serwach z nickiem DISCOPOLO[PL]Call of duty 1 i United OffensiveNFS:most wanted oba undergroundy i hot pursuitWymienime tylko ulubione gry w które najczęsciej grałem Cytuj
toby 0 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Counter-Strike 1.6 gram jakies 3 latka Jestem na niezlym poziomie A tak pozatym to 3 razy dziennie w ogame :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi