Szatek185 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Obecnie gram w Battlefield-a 2 oraz Cod-a Black OPS. Jakby ktoś chciał pograć ze mną to pisać na pw. i tak Was rozdupcę!Jest jeszcze xbox- BF BC2-----Już niedługo- Wiedźmin 2 Cytuj
Natka13 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja jak nie mam co robić już...to gram w "Happyland Advetures" (takim zajączkiem się skacze ) Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 cs1.6,cs souruce,call of duty 4,black ops,na ps3 teken 6,nfs most wanted (dla mnie najlepszy nfs)oraz NFS underground 2 (najfajniejsza część co do tuningowania) Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 teraz doszły kolejne dwie gry Crysis 2Assassin's Creed Brotherhood Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W żadne. Gry to strata czasu i marnowanie zdrowia. Może ktoś wreszcie zrozumie, że granie nie ma sensu bo nic się przy tym nie osiągnie. Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W żadne. Gry to strata czasu i marnowanie zdrowia. Może ktoś wreszcie zrozumie, że granie nie ma sensu bo nic się przy tym nie osiągnie. ok zgadzam się z tobą że jest to strata czasu i przez granie nic się w życiu nie osiągnie ale gry to rozrywka pomyśl gdybyś tylko uczył się chodził do pracy twoje życie było by nudne a tak to sobie czasem pograsz albo gdzieś wyjedziesz z miasta się rozerwaća wracając do tematu to tera gram w fifa 2011 oraz ostatnio wzięło mnie coś tak na cs Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jest wiele pożyteczniejszych rzeczy, które również mogą zwalczyć nudę. Mnie np. gry nudzą. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 1 Maja 2011 Uhm, lubię czasem wejść na cs'a i po prostu pograć, a nie no life jak kiedyś Od jakiegoś czasu wiele ciekawszą rozrywką jest, cisza spokój, jeziorko i wędka B) Cytuj
SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 10 Maja 2011 przeszedłem Assasins Creeda Brotherhood i teraz Bulletstormem się zajmę chyba Cytuj
Grandzik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 W co gracie? Nastały długie zimowe wieczory, nie ma co robić z czasem. Jeśli w wolnym czasie nie zajmujecie się fajerwerkami to co robicie? Gracie w gry? Jakie?Ja ostatnio zacząłem grać w strategiczną Lord of ultima Lord of Ultima. Budujecie miasto, zdobywacie surowce, budujecie, rekrutujecie wojsko, a co dalej to nie wiem, bo wczoraj zacząłem grać Cytuj
Poki 17 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zachęcam do UT99 przez neta. Podrzuce serwer zbiorczy jeśli chcesz. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jeśli lubisz piłkarskie managery, to polecam Trophy Manager Cytuj
Maciej Borkowski 0 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Mało kto wie, ale w Windows 7 jest kilkanaście natywnych gier, nie tylko Pasjans czy Saper. W tę liczbę wchodzą bardzo dobre szachy Chess Titans, trzy gry internetowe (m.in. warcaby) i Purble Place, fajna ale trochę dziecinna :xmas_smile: Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Cześć ! Wpadł mi do głowy pomysł stworzenia takiego luźniejszego tematu, związanego z grami Każdy lubi od czasu do czasu pograć w jakąś gierkę Można przecież pograć wspólnie! Piszcie tytuły gier w które obecnie gracie Pozdro! Moje gry: - Hearthstone - Need for speed 2015 - Star Wars Battlefront - Combat Arms Cytuj
LUPA 0 Opublikowano 13 Lutego 2017 BF3/4, Overwatch, GTA 5, ArmA3/2, RUST, Forza H3 i Battlefronty Cytuj
Hajtowy. 1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Counter - Strike 1.6 Niestety na CS:GO mam za słabego kompa Jeżeli ktoś by chciał, można mnie spotkać na mojej sieci. Prowadzę z ekipa sieć : www.cs-zgrywus.pl Mamy dwa serwery : DD2 oraz AIM/AWP. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi