witus 0 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja gram w :-Call of Duty3-PES6-Smackdown vs Raw 2007 Ale na czym? Na PCcie, X360 czy może na Wii? Cytuj
kubanczyk93 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja gram w :-Call of Duty3-PES6-Smackdown vs Raw 2007 Ale na czym? Na PCcie, X360 czy może na Wii? gram na X360(gram jeszce w bully na Ps2) Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Fifa 07 (przez neta)NHL 07 (przez neta)Call of Duty 2GTA SABrothers in Armsgram na PC... Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja gram w CS'a, GTA SA, Tony Hawk's AM, TH 3, TH 2 i TH 4 ogólnie czasami w inne gry... Cytuj
Sakee 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja gram w :-Loki-War Rock-Act of War-Rise of Nations: Rise of Legends-Blitzkrieg II Cytuj
xordis 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja gram w:* War Rock* Need for Speed Most Wanted* Call of Duty 2* Call of Duty 4 MultiplayerI ewentualnie w cos tam jeszcze ;p Cytuj
Fear 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Obecnie pykam w gta3, San Andreas, Vice City, jeszcze trochę Sims2, Passage 3 Christmas edition, i to co kocham i gram już 2 lata to SAMP (San Andreas multi player) Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Counter strike 1.6Counter strike czCounter strike sPes 09half life Przeważnie w to ;] Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Cs 1,5 gta sa online Ogame uni 50 prawie top 700 ;] i zaczynam na uni 60 nick kuba_gd Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 A ja w nic nie gram Według mnie szkoda czasu na takie coś , lepiej wyjść i pograć z kumplami w realu np. w kosza... :roll: e.w czasami w GTA SA przez neta albo jakiegoś nfs Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Popieram poprzednika. Ostatnia gra w jaką grałem była Mafia (polecam każdemu) i w całości ją przeszedłem. Było to 1.5 roku temu (czerwiec 06). Zresztą nie mam czasu w tygodniu a jak już mam to wolę http://www.forumfajerwerki.pl -polecam super strona heh. Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Drugi raz przechodzę Grand Theft Auto IV (oczywiście na PS3) - na chwilę obecną mam już 55%, więc jeszcze 10% i wątek fabularny zostanie ukończony. Potem biorę się za jazdę do 100%, będzie bardzo trudno, ale myślę, że podołam wyzwaniu. Pochłonie to trochę czasu, ale radość z zebrania trofeów i ujrzenia 100% w statystykach - bezcenna Poza tym ostatnio grałem w Uncharted: Drake's Fortune. Ukończyłem co prawda, bo jest to dość krótka pozycja (około 8 godzin zajmuje jej przejście), ale zamierzam zrobić to drugi raz. Często także pogrywam sobie dla relaksu w F1 Championship Edition, a także w dema PESa 2009, Fify 09 oraz Dead Space. Cytuj
michalq 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja gralem w wowa na globalugram w coda4 przez neta w lidze troche w nfs undercover cod2 czasami jak mi sie bardzo nudzi [ mp ofc] Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 A ja gram w takie gry jak:Samochodowe :arrow: Live For Speed S2:arrow: Need For Speed Most Wanted:arrow: Race Driver GRIDStrzelanki:arrow: Call of Duty 4 Modern Warfare:arrow: Far Cry 2Przygodowe:arrow: Rayman Szalone KrólikiSportowe:arrow: Pro Evolution Soccer 2009 Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja gram w gry na kompie i na konsoli Xbox 360Komp:-Call Of Duty 4 Modern Warfare-PES 2008 -Fifa 08-GTA IV (narazie chcę ściągnąć z neta :mrgreen: )-NFS UndercoverKonsola: (mam ją od sierpnia: wymiata!!! :twisted: )-Fifa Street 3-Forza Motorsport 2-Viva Piniata :lol:-Gears Of WarTo tyle. Gier na kompa już nie kupuję. Tylko na konsole Cytuj
maxior 0 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Gram w GTA SA juz raz przeszłem,ale robie teraz od nowa,pykam w NFS Most Wanted i UnderCover.A w o-line to gram w www.plemiona.pl zapraszam na świat 25 ;] Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Na PC gram:GTA IV - Chodzi na High wszystko płynnie ale i tak cienie lipne NFS most wanted - Czekam aż kolega pożyczy tego nowego :mrgreen: Wiedźmin - super gierkaThe Settlers Narodziny Imperium - też bardzo fajna strategia W online to OGame:5.636.748 (Miejsce 22 z 2.405) - 30 UNI - Urlop jakoś 1,5 miech (nie mam czasu)1.243.420 (Miejsce 266 z 2.348) - 43 UNI Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 12 Grudnia 2008 No to ja może też opowiem w co gram :Przez neta : :arrow: Silkroad :mrgreen: :arrow: Kiedyś grałem w Plemiona - po kilkunastu dniach znudziło mi się xD :arrow: Bitefight - w to też kiedyś grałem :arrow: O Game - znudziło mi się :arrow: U Gamela - wszystko tak jak w O Game tylko, że kilkadziesiąt razy szybciej również mi się znudziło xDGierki na kompie : :arrow: Heroes of Might and Magic V - ZŁOTA EDYCJA - oryginał :arrow: Heroes of Might and Magic III - ZŁOTA EDYCJA - oryginał ( gram czasami ) :arrow: SpellForce - ZŁOTA EDYCJA :arrow: SpellForce II - Czas Mrocznych Wojen - oryginał ( gram od kilku dni )Oprócz tego gram jeszcze co mniej więcej miesiąc w Stronghold I oraz w Stronghold I Crusader albo w RCT 3 ( pokazy fajerwerków :mrgreen: ) Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Call of duty: World at War (nie pisze sie CoD5 bo oni już nie numerują)Call of Duty 4 już żadko (ale prowadze klan w CoD:WaW i CoD4 więc czasem sie pogra[strona klanu w profilu )]GTA4 troche gram od wczorajRaceDriver: GRID Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi