Pawex122 0 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Siemanko mogli byście mi podać jakieś gry dobre z niedużymi wymaganiami ?? mam core 2 duo 2 giga ramu tylko karta jest zintegrowana 256 więc moglibyście mi podać jakieś gry z wymaganiem karty graf 128? chodzi mi o jakieś chymmm przygodówki albo rpgi że chodzi się z mieczem i rozróba ale na karte 128 koniecznie pls Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 10 Października 2010 Regularnie Gram w CS'aAle Zdaża się Że pogram w :TrackMania Nations ForeverTwierdza 2 DeluxeTwierdz KrzyżowiecHarry Potter I Czara Ognia NFS MWMetin 2 ;D Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 10 Października 2010 CS 1.6 (klanowo)Trackmania United Forever (klanowo)Fifa 11TDUSW: Force UnleashedPrototypeWorms Armagedon II (aka Reloaded) Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 10 Października 2010 * CS 1.6 (Lata gry)NiekiedyNFS:Most WantedSan Andreas Cytuj
Filip 5 Opublikowano 14 Października 2010 Ja Gram w:Strzelanki:Call of Duty4 Multiplayer 1.6/1.7Battlefield VietnamBattlefield 2Battlefield Bad Company 2Battlefield 1943Battlefield 2142Battlefield 1943 - Road To RomeReszta:Metin2RuneScape.PS: Jeśli chce ktoś ze mną walki w CoD4 Pisać na PM Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 14 Października 2010 FIFA 11Medal of HonorAlan Wake: The WriterPro Evolution Soccer 2011Guitar Hero: Warriors of RockPlants vs Zombies Limbo Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Października 2010 Plants vs Zombies Nieźle to katowałem na ostatnich feriach zimowych. Bardzo mocno wciąga. Polecam gierkę. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 15 Października 2010 Nieźle to katowałem na ostatnich feriach zimowych. Bardzo mocno wciąga. Polecam gierkę. Jeśli lubisz takie gry to polecam też limbo Cytuj
capensis 12 Opublikowano 15 Października 2010 Każde Medal of Honor, Call of Duty jakie się trafi Mortal Kombat vs DC UniverseMortal Kombat Deadlu allianceMortal Kombat Armageddoni oczywiście Starcraft i Starcraft II Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 16 Października 2010 Fifa 11Pro Evolution Soccer 2010GTA IV , Episodes from Liberty City NFS Hot PursuitCall of Duty : Modern Warfare 2Colin McRae : Dirt 2 Cytuj
Powerade 0 Opublikowano 16 Października 2010 Counter Strike 1.6 steam Sniper : Ghost warrior steam Left 4 Dead steamCrysis i Crysis warheadWiedżmin Lineage 2 Greacia jak cos to na serwerze l2toxic raty x50I wiadomo Tibia boskie dzieło ;]No i przeglondarkowa to sfgame Cytuj
Poki 17 Opublikowano 20 Listopada 2010 A ja naginam w Unreal Tournament 99, top3 servera Explosive Public Server w FPH. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 20 Listopada 2010 - Call of Duty Modern Warfare, - Call of Duty Modern Warfare 2, - Call of Duty World at War, - Call of Duty Black Ops, - Assassin's Creed II, - Crysis, - Hidden and dangerous 2 Call of Duty u mnie przeważa ale mam też Counter Strike Source Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 20 Listopada 2010 - Call of Duty Modern Warfare, - Call of Duty Modern Warfare 2, - Call of Duty World at War, - Call of Duty Black Ops, - Assassin's Creed II, - Crysis Call of Duty u mnie przeważa ale mam też Counter Strike Source Ta tez kocham call of duty, mam tez Medal of Honor: Airborne i Brothers in Arms: Hell's Highway, poza tym Colin Mcrae: Dirt, Burnout paradise, Trivial Pursiut i cos tam jeszcze Cytuj
Adri 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Gra o wampirach.http://r12.bloodwars.interia.pl/r.php?r=43592 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi