cinek609 1 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dokladnie nie rozumiem takich ludzi co grali w tibie 10 min i mowia ze do d*py.W to musicie pograc troche dluzej a na 80% sie spodoba.Polowa tez sadzi o tej grze zle, poniewaz ogolnie jest ta gra wysmiewana.To sobie taki powie"a tam wszyscy mowia ze gowno to ja tez tak powiem" Cytuj
Jaworz 0 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Grałem, nawet więcej niz dwa dni i stwierdziłem, że to sux, dotego nie lubie gier MMORPG Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dokladnie nie rozumiem takich ludzi co grali w tibie 10 min i mowia ze do d*py.W to musicie pograc troche dluzej a na 80% sie spodoba.Polowa tez sadzi o tej grze zle, poniewaz ogolnie jest ta gra wysmiewana.To sobie taki powie"a tam wszyscy mowia ze gowno to ja tez tak powiem" Ja grałem co najmniej 3-4 miesiące i doszedłem do 12 lvlu i nadal uważam, że to syf... Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 5 Grudnia 2006 No jak ty w 3-4 miesiace dochodziles do 12 lvl to sie nie dziwie ze tak twierdzisz.Dobra, dobra to akurat bym zly argument z mojej strony:P Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja gram w : :arrow: CS 1.5 :arrow: Fifa 2006,2007 :arrow: PES 5 i 6 :arrow: Kozacy 2 :arrow: Twierdza 2 :arrow: Heroes III i V :arrow: Settlers 2 Cytuj
jano 0 Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja tez czasem d=gram w gry ktore zrobie ale czesciej gram w: :idea: battlefield 1942 :arrow: battlefield 2:battelfield 1942 secret weapons of WWII :arrow: battlefiled 1942 the road to rome :idea: battlefield Vietnam i to chyba wszystko ale w csa tez bym gral ale nie wiem z kond sciagnac a kupowac mi sie nie chce...{zbieram na FAJERWERKI!!!} :razz: Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 14 Grudnia 2006 »ja teraz poluje na twierdze 2 krzyżowca już grałem giera spoko co w tym nierozumiesz marcinie Cytuj
dyzio1313 1 Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja teraz poluje na twierdze 2 krzyżowca jest twierdza, twierdza krzyzowiec i twierdza 2 NIewiem może poprostu niezrozumiałem twojej wpowiedzi♣ Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 14 Grudnia 2006 ale on napisal,ze poluje na twierdze 2,a w krzyzowca juz gral i jest spoko krzyżowca już grałem giera spoko Cytuj
Gość hades Opublikowano 15 Grudnia 2006 Dziwnie to napisał. Ja gram w:City LifeWarhammer 40k: Dawn of WarCompany of HeroesMafiaJoint Operations Typhoon RisingBattleField 2142Need for Speed™ Carbon Cytuj
w?odi 0 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja to tam najczęściej gram w:-Cs 1.6 -MU-Czasami Warcraft z kumplami po lanie :smile: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Obecnie:- Warhammer 40000 Dawn of War: Dark Crusade- Lineage II - Chronicles IV - serwer The Abyss (MMORPG) Cytuj
Dako 1 Opublikowano 12 Stycznia 2007 TibiaCall of Duty United OffensiveLineage II Chronicle VWolfenstein Enemy Territory Cytuj
DaSc12 0 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja teraz gram w :KOMP-Juiced:Szybcy I GniewniGTA SANFS CARBONTRUE CRIME:NEW YORK CITYSCARFACE:Człowiek z bliznąTony Hawks american weastlandX-box 360 i ps2gta vice city storiesgta liberty citytony hawks project 8tony hawk dowhnil jam i to juz wszystko :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
kubanczyk93 0 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja gram w :-Call of Duty3-PES6-Smackdown vs Raw 2007 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi