ZIP 0 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Całe to forum to banda dzieciaków grających w FIFY i strzelanki ale co mi tam, może kogoś to zainteresuje :lol:Aktualnie mam Lock On: Modern Air Combat i planuję zakupić jeszcze dodatek Flaming Cliffs:http://www.sklep.pilots.pl/product_info.ph...products_id/204Dlaczego zakupić?Ta gra ma takie zabezpieczenia (StarForce), że pirata za nic nie idzie odpalić :lol:Teraz jeszcze trza czekać aż stanieje DCS: Black Shark:http://www.digitalcombatsimulator.com/inde...hop&lang=en Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 14 Grudnia 2008 JA sobie pykam na PS2:Smack down vs raw 2008 i 2009TNA impactNa PCWładca pierścieni - bitwa o śródziemie.Online:Travian Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 14 Grudnia 2008 :arrow: FIFA09 :arrow: RCT3 ZE :arrow: CSNiedawno też grałem w SA-MP'a GTA SA Multiplayer (pier69,aad rumble).Miałem rówież kilka clanów. Cytuj
CasaNex 0 Opublikowano 14 Grudnia 2008 zip ja ci star force zdejmę A GRAM W:CS:S(orginal)FALLOUT 3 (orginal )Dead Space (orginal)Gta 4 (pirat)NA PS3:motorstorm starwars THE FORCE Cytuj
Urich 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mam świetną gierke dla was: http://cda.pl/gry-online/4/tort.php ^^ Zdawajcie relacje ^^ Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 No to ja może też opowiem w co gram :Przez neta : :arrow: Silkroad :mrgreen: O ja też, na jakim servie grasz? Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Fifa 07Fifa 08 Fifa 09Gta San Andreas Gta IVCS 1.6Nfs Most WantedNfs Pro StreetNfs UndercoverSkoki narciarskie 2005Skoki narciarskie 2006RTL Ski Jumping 2006 [ Dodano: 2008-12-24, 17:14 ] Mam świetną gierke dla was: http://cda.pl/gry-online/4/tort.php ^^ Zdawajcie relacje ^^ Idealna gra po szkole lub po pracy aby się trochę odstresować :mrgreen: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 17 Października 2009 Tylko nie Tibia : :evil: Nic gorszego nie ma :evil:A ja to pykam w SA czasami, a tak wogóle to prawie nie gram Wole Robić gry i programy Sam jestes gorszy...do tematu: tibia, cs 1.6 nfs most wanted zuma czasami gta iv no i wiedźmin :3 Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 17 Października 2009 Counter Strike 1.6 , Garry's mod , Left 4 Dead , Team Fortress 2 , NFS Most Wanted Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 18 Października 2009 Ja na kompie gram tylko w cs'a 1.6 i w NBA live 08. A na psp we wszystko co sie da . Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 18 Października 2009 Fifa 09 (niedługo 10 )Rainbow six vegas 2 w co-op z kumplami w Cod:WaW,przeszedłem całą na najłatwiejszym poziomie a teraz na veteranie kończę i w nazi zoombie co-op Prototypei czasem jeszcze GTA4 odpale żeby się wyżyć xD Cytuj
PyroRuszek 0 Opublikowano 24 Października 2009 W csa 1.6 na eslu, czasem na lany jeżdze. L4D i czasem sobie w tibie poklikam. Cytuj
michalq 0 Opublikowano 3 Listopada 2009 ja w coda4 na cb i czasami eslpyroruszek gdzie ostatnio na lanie byles? Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja obecnie gram Na kompie:Command & Conquer 3 Tiberium warsprzez neta w travianaI na PS3Obecnie gram NFS ShiftLittle Big PlanetFifa 09Dynasty warriors gundam 2Burnout ParadiseMushroom wars Cytuj
panczo 0 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja od około 5 lat gram w starą, dobrą grę Ultima Online, zaś oprócz tego czasem w heroes 3 oraz gdy złapie mnie chęć to Gothic (od 1 do Noc Kruka) Cytuj
Danio 0 Opublikowano 6 Listopada 2009 Need for Speed Shift naprawde świetna gierka najlepsza część jak do tej pory Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 6 Listopada 2009 Live For Speed, GTR 2,, rFactor,Race Driver GRID, Dirt 2, Need For Speed Most Wanted, PES 2010, Call of Duty 4: Modern Warfare Cytuj
kometa 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 GRID, Far Cry 1 i 2, GTA IV, Call of Duty 4:Modern Warfare, Call of Duty :Modern Warfare 2,NFS Shift, Counter strike Source i 1,6 , Metin2 , Left 4 Ded 2. Cytuj
DaN 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja gram w to:-Assassin's Creed-Tomb Raider Underworld-Prince of Persia The Two Thrones-Grand Theft Auto IV ( na Xboxie w GTA IV: Episodes from Liberty City )-Trackmania United Forever-Assassin's Creed IIPzdr![center:b2f5ccdca5]Doszła do mnie paczka z PreOrder Assassin's Creed II[/center:b2f5ccdca5] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi