konrad940 1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Cześć. Jest to pierwsza część zakupów w gromie, petardy i inne bajery będę kupował w przyszłym tygodniu. Wyrzutnia P-42 zakupiona u mpiwowskiego http://images83.fotosik.pl/238/a8f0feb940bb872bmed.jpg Cytuj
konrad940 1 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Paczka z fireworldu dotarła W piątek kolejne zakupy w gromie ( kusi mnie bomba da tiro) i po świętach może coś z marketów. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nie wiem dlaczego jeszcze nie dostałeś oceny Suff pierwszej klasy,Fantastyczne wyrzutnie.Każda z konkretów trzyma wielki poziom,małe też są dobre.Wątpię byś był z którejś niezadowolony. Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Świetne, znane wyrzutnie. P-42 podobno bardzo fajna. Przy reszcie wyrzutni nie zabraknie Ci wrażeń z efektu. Pozdrawiam, wesołych świąt! Cytuj
konrad940 1 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zdjęcia całości na dzień 24.12 po świętach wpadnę jeszcze do marketów /groma i coś do zabawy dokupię. Na chwile obecną 1060zł łącznie z odkupieniem hita którego odpaliłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi