Mam parę pytań odnośnie zakupu troszkę pirotechniki budżet 200-300zł.
Myślę nad zakupem w sklepie internetowym
ins fireworks --> do 18 grudnia podobno jest 10% rabatu + małe gratisy.
piroart ---> chyba ogólnie nie ma żadnych promocji
Pytania:
1. Wszystko lepiej jest kupić w sklepie internetowym (Który sklep wybrać w jednym jak i drugim oferta jest dobra jedna różnica że chciałbym kupić sobie jeszcze jakaś porządną "Zapaliczkę" palnik (a owe są na piroar'cie), a rabat jest w ins .
2. Pewną część kasy przeznaczyć na zakupy w internecie a pewną w hipermarketach typu biedronka,tesco,lidl ?
3. Czy jak zamówię na siebie fajerwerki w internecie i nie będzie mnie w domu. To czy fajerwerki może odebrać ktoś z mojej rodziny [oczywiście każdy po 18 dawno].
P.s. Pierwszy raz chcę zamówić fajerwerki z internetu dlatego pytam,
P.s. 2. Mam czas na decyzje w sumie do 18 grudnia także proszę o odpowiedzi
Pytanie
Kamil97 0
Witam
Mam parę pytań odnośnie zakupu troszkę pirotechniki budżet 200-300zł.
Myślę nad zakupem w sklepie internetowym
ins fireworks --> do 18 grudnia podobno jest 10% rabatu + małe gratisy.
piroart ---> chyba ogólnie nie ma żadnych promocji
Pytania:
1. Wszystko lepiej jest kupić w sklepie internetowym (Który sklep wybrać w jednym jak i drugim oferta jest dobra jedna różnica że chciałbym kupić sobie jeszcze jakaś porządną "Zapaliczkę" palnik (a owe są na piroar'cie), a rabat jest w ins .
2. Pewną część kasy przeznaczyć na zakupy w internecie a pewną w hipermarketach typu biedronka,tesco,lidl ?
3. Czy jak zamówię na siebie fajerwerki w internecie i nie będzie mnie w domu. To czy fajerwerki może odebrać ktoś z mojej rodziny [oczywiście każdy po 18 dawno].
P.s. Pierwszy raz chcę zamówić fajerwerki z internetu dlatego pytam,
P.s. 2. Mam czas na decyzje w sumie do 18 grudnia także proszę o odpowiedzi
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi