Cycu 4 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Serdecznie zapraszamy do naszego sklepu stacjonarnego mieszczącego się w Czeladzi, przy ulicy Związku Orła Białego 9. W ofercie mamy także rakiety, ognie rzymskie oraz różne akcesoria pirotechniczne niedostępne na stronie www. Godziny otwarcia: W grudniu: Od poniedziałku do niedzieli 9-17 a czasem nawet do 22. Google Maps: https://www.google.pl/maps/dir/50.3201948,19.0727879//@50.3197598,19.073142,18z www.PiroPolska.pl Tagi: Sklep z pirotechniką Będzin, Sklep z pirotechniką Sosnowiec, Sklep z pirotechniką Katowice, Sklep z pirotechniką Dąbrowa Górnicza, Sklep z pirotechniką Siemianowice Śląskie, Sklep z pirotechniką Bytom, Sklep z pirotechniką śląskie, Sklep z fajerwerkami śląskie. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Życzę wam powodzenia i dużo klientów ! ja osobiście Polecam sklep. :xmas_smile: Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Ale rakiety i rzymiaki by sie przydały na stronie www wtedy można wszystko kupić odrazu pozdrawiam i też życzę Powodzenia. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 27 Listopada 2017 Z tego co widziałem dużo nowości sie pojawiło w ofercie, jak czas pozwoli to z pewnością sie wybiorę. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 10 Października 2018 Dziś byłem w sklepie stacjonarnym w Czeladzi i bardzo się zawiodłem. Wybór z tego co widać niby większy niż na stronie, ceny niskie ale wszystko odbywa się zza lady i tak na prawdę nie da się zobaczyć co jest na sklepie. Koleś od razu pyta się co chcemy no to gadam mu że chciałbym się dowiedzieć jakie są wyrzutnie i w jakich cenach na co usłyszałem że są różne od 20zł do 1000zł i mam określić jaki mam budżet lub przynieść listę co bym chciał. Pytam o jakieś wyrzutnie klasek większe w formie pokazu to typ mi wyjeżdża z kryptonem z piromaxa. One rowy tylko na zamowienie no ale cen juz nie chcieli podac. O wszystko co pytałem odpowiadał z wielka łaska a i tak czulem sie jakbym rozmawial z kims w obcym jezyku. Właściwie to tak jakby rozmawiać z machonym. Sklep internetowy jak najbardziej ok ale stacjonarnego nie polecam. Cytuj
Delta98 4 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Sklep dobrze wyposażony, chłopaki z obsługi mili, dali rabat choć zakupy skromne. Cytuj
scully 0 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dnia 10.10.2018 o 17:58, matikoksu napisał: Dziś byłem w sklepie stacjonarnym w Czeladzi i bardzo się zawiodłem. Wybór z tego co widać niby większy niż na stronie, ceny niskie ale wszystko odbywa się zza lady i tak na prawdę nie da się zobaczyć co jest na sklepie. Koleś od razu pyta się co chcemy no to gadam mu że chciałbym się dowiedzieć jakie są wyrzutnie i w jakich cenach na co usłyszałem że są różne od 20zł do 1000zł i mam określić jaki mam budżet lub przynieść listę co bym chciał. Pytam o jakieś wyrzutnie klasek większe w formie pokazu to typ mi wyjeżdża z kryptonem z piromaxa. One rowy tylko na zamowienie no ale cen juz nie chcieli podac. O wszystko co pytałem odpowiadał z wielka łaska a i tak czulem sie jakbym rozmawial z kims w obcym jezyku. Właściwie to tak jakby rozmawiać z machonym. Sklep internetowy jak najbardziej ok ale stacjonarnego nie polecam. To machony też taka łaskę robi ? Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 27 Grudnia 2018 3 godziny temu, scully napisał: To machony też taka łaskę robi ? Napisalem ze o to co pytalem odpowiadali z wielka łaską a że porownalem do tego cymbala z yt to dlatego ze czulem podobna trudnosc w dogadaniu sie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi